19 Νοε 2022

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΙΤΖΕΛΟΣ - ΚΙΘΑΡΩΔΙΑ Vol.3 Guest: ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΖΟΥΛΗΣ 20/11 στο Caja de musica

 



ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΙΤΖΕΛΟΣ – ΚΙΘΑΡΩΔΙΑ 2022

«Caja de Musica» / ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ
Guest: 20/11 ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΖΟΥΛΗΣ
Την Κυριακή 20/11 η μελωδική φωνή του Βασίλη Καζούλη, ενός από τους πιο αγαπημένους τραγουδοποιούς της γενιάς του, θα συναντηθεί για μια μοναδική εμφάνιση με τα τραγούδια και την κιθάρα του Αντώνη Μιτζέλου στη νεοσύστατη μουσική σκηνή Caja de Musica, στην καρδιά της Αθήνας.
 Εκεί θα είναι και η «Φανή» με το «Ίδιο Μακό» για μια παράσταση που θα έχει σίγουρα «Κάτι να γυαλίζει» σαν «Φλασάκι» και τραγουδώντας δυνατά «Πόσο σε θέλω» να μας απογειώσει ακόμη κι αν «Δεν ήμουν εγώ για αεροπλάνα»! Ακόμη, επειδή «Δεν λέει η καρδία να μάθει» ο «Φύλακας Άγγελος» θα μας προσέχει σαν «άστρο της αυγής μαργαριτάρι».

Ο Αντώνης Μιτζέλος είναι ένας από τους διακεκριμένους Έλληνες συνθέτες της γενιάς του με αμέτρητες διαχρονικές επιτυχίες και κιθαρίστας με διεθνή δράση και αποδοχή.
 Η συνθετική διαδρομή του αγγίζει σε διάρκεια τις τέσσερις δεκαετίες με δημιουργική συνέπεια και ακατάπαυστη παρουσία στον μουσικό πολιτισμό της χώρας.
 Τα τραγούδια του λίγο πολύ όλοι τα έχουμε σιγοτραγουδήσει και τα τελευταία χρόνια τα ερμηνεύει ο ίδιος στις συναυλίες του με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο, κτίζοντας ένα μοναδικό προσωπικό ερμηνευτικό προφίλ. Ως ιδρυτικό μέλος της θρυλικής rock μπάντας Τερμίτες χαρακτήρισε τον σύγχρονο ηλεκτρικό ήχο της χώρας με τα τραγούδια και τα χέρια του για πολλά χρόνια.
Επανερχόμενος με ορμή και «ηλεκτρική» διάθεση στις ζωντανές εμφανίσεις του αυτό τον χειμώνα, ο Αντώνης Μιτζέλος παρουσιάζει  κάθε Κυριακή νωρίς το βράδυ στην μουσική σκηνή «Caja de Musica» στο κέντρο των Αθηνών, την παράσταση «Κιθαρωδία». Μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία, εκρηκτική αλλά και ατμοσφαιρική με τρελή διάθεση για «παιχνίδι» και ανατροπή. 
Ο Αντώνης παίζει κιθάρα. Τραγουδάει, αφηγείται. Ιστορίες πολλές. Απολογίες. Μελλοντολογίες. Με πρόγραμμα. Χωρίς πρόγραμμα. Γέλιο. Ένταση. Δάκρυ. Χαρά. Αυτοσχεδιάζει και βέβαια jam-άρει πάνω σε τραγούδια του παλιά και νέα. Τραγούδια δικά του. Δικά μας. Παλιά. Αρχαία. Νέα. Ακυκλοφόρητα. 
Οργανικά. Έρωτας. Επιλέγει και τραγουδά με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο, αγαπημένα διαχρονικά τραγούδια που έχει γράψει ο ίδιος μα και συνθέτες που θεωρεί ως φίλους του. Μαχαιρίτσας, Βαρδής, Χιώτης, Σιδηρόπουλος, Λοΐζος, Άσιμος κ.α. Θα τα ακούσουμε συμμετέχοντας και τραγουδώντας όλοι μαζί, όπως συνηθίζεται στις παραστάσεις του Αντώνη Μιτζέλου και της Κιθαρωδίας.




Κάθε Κυριακή νωρίς το βράδυ στο Cajon de Musica – Μιχαλακοπούλου & Σινώπης 27, Αθήνα
Έναρξη: 20.30 | Εισιτήριο: 12 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: