19 Νοε 2022

Η Έλενα Παπαρίζου μετά από 10 χρόνια στο " ΒΟΤΑΝΙΚΟ" παρέα με τον Γιώργο Σαμπάνη

 



Ήταν 26 Οκτωβρίου του 2012 όταν  η Έλενα Παπαρίζου έλεγε την πρώτη της καλησπέρα στο Αθηναϊκό κοινό από την σκηνή του " ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ" για την χειμερινή περίοδο 2012-2013.

Μετά από 10 χρόνια η Έλενα Παπαρίζου βρίσκεται  και πάλι  στον συγκεκριμένο μουσικό χώρο ,που πάντα παρουσιάζει  ξεχωριστά μουσικά προγράμματα και ξεκίνησε από τις 11/11/ 2022 τις εμφανίσεις της αυτή την φορά με τον σημαντικό Γιώργο Σαμπάνη που γράφει όπως και η Έλενα την δική του ιστορία στην μουσική μας ως τραγουδιστής αλλά και  δημιουργός. 






Εκεί λοιπόν στην παλιά γειτονιά της Αθήνας η Έλενα Παπαρίζου και ο Γιώργος Σαμπάνης πραγματοποίησαν   όπως ήταν επόμενο ένα δυναμικό ξεκίνημα δείχνοντας ότι  την νέα χειμερινή σαιζόν θα είναι πολύ  ψηλά στην ατζέντα των φίλων της ξεχωριστής νυχτερινής διασκέδασης.

Μαζί τους  η Αναστασία .




Κάθε Παρασκευή και Σάββατο υπάρχει λοιπόν η καλή πρόταση για την έξοδό σας σε ένα διαχρονικό μουσικό στέκι που έχει φιλοξενήσει στη σκηνή του  κατά καιρούς μεγάλες συναυλίες παγκοσμίου φήμης καλλιτεχνών και συγκροτημάτων  όπως και τα μεγαλύτερα καλλιτεχνικά ονόματα της δισκογραφίας μας  .

Κρατήσεις: www.votanikos.gr  
☎️ 2103473835 


Δεν υπάρχουν σχόλια: