6 Οκτ 2010

Η P!nk Θα Κυκλοφορήσει το “Greatest Hits… So Far!!!”

Η P!nk Θα Κυκλοφορήσει το “Greatest Hits… So Far!!!”
Στις 15 Νοεμβρίου
Η Ultimate Fan Collection περιλαμβάνει 2 νέα τραγούδια ανάμεσά τους το πρώτο single “Raise Your Glass”
Η P!nk θα κυκλοφορήσει το Greatest Hits… So Far!!!, μια συλλογή με τις μεγάλες της επιτυχίες καθώς και δύο καινούρια τραγούδια, ανάμεσά τους το πρώτο single “Raise Your Glass”,στο οποίο έχει κάνει παραγωγή ο Max Martin και το έχει γράψει η Pink. Το πολυαναμενόμενο “Raise Your Glass” θα ακουστεί στο ραδιόφωνο σήμερα και θα κυκλοφορήσει στα digital stores στις 18 Οκτωβρίου. Η LaFace/Jive Records θα κυκλοφορήσει το Greatest Hits… So Far!!! στις 15 Νοεμβρίου.
Από το debut album της το 2000, η P!nk (Alecia Moore) έχει αναδείξει το ταλέντο της ως τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και performer, με πιο πρόσφατη τα εκπληκτικά ακροβατικά στην εμφάνισή της στα Grammy 2010 τραγουδώντας την επιτυχία της “Glitter In The Air.” Τα δύο τελευταία χρόνια η P!nk έχει πραγματοποιήσει εκτενείς sold-out συναυλίες σε όλη την Ευρώπη, την Αυστραλία και την Αμερική, κερδίζοντας κριτικούς και fans.
Μέχρι σήμερα, η τραγουδίστρια από την Pennsylvania, έχει πουλήσει πάνω από 30 εκατομμύρια albums, 1 εκατομμύριο DVDs και κοντά στα 20 εκατομμύρια tracks στο iTunes παγκοσμίως. Τα albums που έχει κυκλοφορήσει είναι τα Can’t Take Me Home (2000), M!ssundaztood (2001), Try This (2003), I’m Not Dead (2006) και Funhouse (2008).

Δεν υπάρχουν σχόλια: