Διονύσης Τσακνής και Μάνος Ελευθερίου «Στου Κόσμου Τα Σκαλιά» Νέο EP
ΟΔιονύσης Τσακνήςκαι οΜάνος Ελευθερίου συναντιούνται μουσικά«Στου Κόσμου Τα Σκαλιά»και μοιράζονται μαζί μας6 μοναδικά τραγούδια τα οποίαερμηνεύουνοιΕλένη Δήμου,Σωκράτης Μάλαμας,Γιώργος Νταλάρας,Μίλτος Πασχαλίδης,Αντώνης Ρέμος,Κώστας ΤριανταφυλλίδηςκαιΔιονύσης Τσακνής.
«Αν ο αγαπημένος Μάνος ήταν σήμερα εν ζωή, θα συμπληρώναμε 30 χρόνια αδιατάρακτης και ουσιαστικής φιλίας. Δύο ολοκληρωμένες δισκογραφικές δουλειές και δεκάδες άλλα τραγούδια, για φίλους τραγουδιστές. Το ουσιαστικότερο όμως και πέρα απ’ τις κατά καιρούς συνεργασίες μας ήταν η σχέση μας αυτή καθ’ αυτή και καθημερινή σχεδόν επαφή μας. Συνήθιζε να λέει “ ο Τσακνής έχει 5 παιδιά. Το πέμπτο είμ’ εγώ”. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που τα παιδιά μου αναφερόμενα σε εκείνον λένε "ο θείος Μάνος"», λέει ο Διονύσης Τσακνής για τον Μάνο Ελευθερίου.
Και, μιλώντας για τη δημιουργία του EP «Στου Κόσμου Τα Σκαλιά», που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen, συνεχίζει: «στην κατοχή του άλλου λατρεμένου και αξέχαστου Λαυρέντη, όπως και στη δική μου, βρέθηκαν αυτά τα τραγούδια που δεν προλάβαμε όσο ζούσε ο Μάνος να τα μελοποιήσουμε. Ανέλαβα το έργο αυτό εξ ολοκλήρου και για λογαριασμό του κολλητού μου και το αποτέλεσμα είναι αυτά τα έξι τραγούδια. Πανάξιοι συνάδελφοι αλλά και φίλοι τραγουδιστές, δήλωσαν αμέσως το “παρών” όταν τους ζήτησα να συμμετέχουν. Ελπίζω, το αποτέλεσμα αυτής της συλλογικής προσπάθειας να βρει ανταπόκριση».
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου