3 Οκτ 2024

Κατερίνα Ντούσκα: Tο «Sunshine» στο top20 του αγγλικού Dance Chart

 


Η Κατερίνα Ντούσκα συνεχίζει να «μαγεύει» εντός και εκτός Ελλάδας με το νέο της single «Sunshine», το οποίο βρίσκεται στο top20 του Dance Chart της Αγγλίας ανάμεσα σε hits από την παγκόσμια μουσική σκηνή. Την ίδια ώρα, η Κατερίνα Ντούσκα μοιράζεται μαζί μας ακόμα μία version του τραγουδιού, που συνοδεύεται από music video.
 
Το «Sunshine», που κυκλοφορεί από την Panik Records, βρίσκεται επί 3 συνεχόμενες εβδομάδες στο Dance Chart της Αγγλίας και, μάλιστα, αυτή την εβδομάδα μπήκε στο Top20, σημειώνοντας άνοδο 10 θέσεων. Έτσι, η Κατερίνα Ντούσκα αποτελεί μία από τις ελάχιστες Ελληνίδες καλλιτέχνιδες που έχουν μπει ποτέ στο εν λόγω chart και το όνομά της να φιγουράρει ανάμεσα σε σπουδαία ονόματα της διεθνούς μουσικής.
 
Ανταποδίδοντας την αγάπη του κόσμου για το «Sunshine», η Κατερίνα Ντούσκα το παρουσιάζει σε ακόμα μία μοναδική version. Το  «Sunshine (Campfire Version)» αναδεικνύει ακόμα περισσότερο την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα του τραγουδιού, μέσα από την μελωδία και τα ιδιαίτερα φωνητικά του, ενώ συνοδεύεται από ένα ατμοσφαιρικό music video, που σκηνοθέτησε ο Γιώργος Σταγάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: