2 Οκτ 2024

Ένα χασάπικο από την Μελίνα Ασλανίδου για την σειρά "Η Κατάρα Της Τζέλας Δελαφράγκα"

Η εξαιρετική ερμηνεύτρια Μελίνα Ασλανίδου κάνει τη δική της μοναδική εμφάνιση στη σειρά «Η Κατάρα Της Τζέλας Δελαφράγκα» κι ερμηνεύει το «Όταν Οι Καρδιές Χωρίζουνε», σε μουσική του Γιώργου Θεοφάνους και στίχους της Αφροδίτης Μάνου, η οποία, μάλιστα, συμμετέχει στο ρεφρέν του τραγουδιού.

Το «Όταν Οι Καρδιές Χωρίζουνε», ένα γεμάτο συναίσθημα λαϊκό τραγούδι με «άρωμα» χασάπικου, δίνει συνέχεια στα επιτυχημένα music videos από το soundtrack της νέας σειράς των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα, που κυκλοφορεί από την Panik Records κι έχει κερδίσει τις εντυπώσεις του κοινού από την πρώτη στιγμή.
Το all-star soundtrack για τη σπαρταριστή κωμωδία που μεταδίδεται από τον Alpha περιλαμβάνει 14 τραγούδια διαφορετικού είδους και ύφους, ενώ τα music videos αποκαλύπτονται στο YouTube κάθε Τετάρτη, στις 12 το μεσημέρι.

Ήδη, έχουν κυκλοφορήσει τα videos για τα τραγούδια «Νύχτα Μου Μάγισσα» με την Πέγκυ Ζήνα, «Μ’ Άναψες» με την Κατερίνα Λιόλιου, «Ένας Χορός Είν’ Η Αγάπη» με την Josephine, «Με Καις» με τη συμμετοχή πρωταγωνιστών της σειράς και «Γιατί Αρέσω Τόσο» με την Μαρία Λεκάκη και τη Νίκη Λάμη. 

«Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα»: μία παρωδία των πιο επιτυχημένων ελληνικών δραματικών σειρών, μέσα από την ξεχωριστή ματιά του συγγραφικού διδύμου Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα.
 
Βρείτε το soundtrack «Η Κατάρα Της Τζέλας Δελαφράγκα» στις streaming υπηρεσίες:
https://bfan.link/h-katara-tis-tzela-delafragka

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: