17 Οκτ 2024

"Ζανέλ - Carte Postale: "Μονοπάτια Χρόνου & Μνήμης" 26 Οκτωβρίου στον πολυχώρο « ΤέχνηςΔρώμενα» στην Χαλκίδα

 

 
Carte Postale: Μονοπάτια που σμίγουν το χρόνο με τις μνήμες

Η Ζανέλ σας προσκαλεί σε μια μοναδική μουσική εμπειρία το Σάββατο 26 Οκτωβρίου, στον πολυχώρο « ΤέχνηςΔρώμενα» στη Χαλκίδα. Ο τίτλος της εκδήλωσης, «Carte Postale», παραπέμπει σε μια νοσταλγική αναδρομή και μεταφέρει το κοινό σε μια εποχή γεμάτη αναμνήσεις και συναισθήματα. Όπως μια κάρτα ταχυδρομείου που συχνά συνδέει δύο κόσμους, έτσι και η Ζανέλ θα γεφυρώσει το παρελθόν με το παρόν μέσα από τη μουσική της.

Η βραδιά θα είναι ένα «ταξίδι στο χωροχρόνο», γεμάτο μελωδίες που αναδύουν την αίσθηση της ρετρό αισθητικής, καθώς θα παρουσιαστούν κλασικά κομμάτια της τζαζ και σύγχρονες ελληνικές επιτυχίες.




 Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να ακούσει όχι μόνο τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία, αλλά και ανέκδοτα κομμάτια που έχουν γραφτεί από την ίδια, τόσο σε στίχους όσο και σε μουσική. Αυτή η ποικιλία θα προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να ανακαλύψετε πλευρές της Ζανέλ που δεν έχουν παρουσιαστεί ποτέ στο παρελθόν.

Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 21:30 και η τιμή εισόδου είναι 13 ευρώ, περιλαμβάνοντας ποτό. Κρατήσεις γίνονται στο τηλέφωνο 22210 62762. Η ατμόσφαιρα του πολυχώρου « Τέχνης Δρώμενα», με την καλλιτεχνική του αύρα, θα ενισχύσει τη συναισθηματική διάσταση της βραδιάς, προσκαλώντας το κοινό σε μια ανεπανάληπτη εμπειρία που συνδυάζει τη μουσική με τις μνήμες.


Μην χάσετε την ευκαιρία να βρεθείτε σε αυτή τη μοναδική βραδιά, όπου η Ζανέλ θα ερμηνεύσει κομμάτια που έχουν αγαπηθεί και αγκαλιαστεί από το κοινό, κάνοντάς σας να νιώσετε ότι η μουσική μπορεί πράγματι να «σμίγει» τις στιγμές του χθες με το σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: