17 Οκτ 2024

Η Σαλίνα Γαβαλά στη ΜΠΟΥΑΤ ΑΠΑΝΕΜΙΑ- Μαζί της οι «Εξάγραμμο»

 


ΣΑΛΙΝΑ ΓΑΒΑΛΑ

Παρασκευές 18 & 25 Οκτωβρίου

στη ΜΠΟΥΑΤ ΑΠΑΝΕΜΙΑ

Μαζί της οι «Εξάγραμμο»

 

Η Σαλίνα Γαβαλά μας προσκαλεί «σε κόσμους δικούς της και ξένους».

Αγαπημένα τραγούδια της Σαλίνας Γαβαλά αλλά και δικά της από την προσωπική της δισκογραφία, διασκευάζονται από το μουσικό ντουέτο «Εξάγραμμο», που αποτελείται από τον Στρατή Παναγιωτόπουλο στην κλασική κιθάρα και τον Χρήστο Γκαργκάσουλα στο μπουζούκι, και καταφέρνουν με μαεστρία να ενώσουν τα δυο όργανα και να τα μεταμορφώσουν σε μια ολόκληρη ορχήστρα. 

Στο πρόγραμμα παντρεύονται διαχρονικά τραγούδια σπουδαίων δημιουργών όπως των Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Λοϊζου μαζί με τραγούδια πιο σύγχρονα, αλλά και από την πρόσφατη προσωπική δισκογραφία της Σαλίνας Γαβαλά όπως τα «Μόνο οι γενναίοι», «Μάγισσες», «Το επόμενο μου δάκρυ», «Έλα» και άλλα.

Τραγούδια του έρωτα και του χωρισμού, γνωστά κι αγαπημένα που τα βλέπουμε με άλλη ματιά. Όπως κι εναν χωρισμό, που αν τον δεις αλλιώς μπορεί να αποτελέσει μια καινούργια αρχή ή μια λύτρωση.

Η θεατρικότητα και το πάθος της Σαλίνας Γαβαλά σε συνδυασμό με τις εμπνευσμένες και ανατρεπτικές ενορχηστρώσεις των «Εξάγραμμο», μας υπόσχονται μια μουσική βραδυά γεμάτη συναίσθημα και πάθος.


ΜΠΟΥΑΤ ΑΠΑΝΕΜΙΑ: Μνησικλέους και Θόλου 4, Πλάκα ~ Τηλ.: 2103248580

Ώρα έναρξης: 21:30

Παραγωγή: PEOPLE MUSIC

Δεν υπάρχουν σχόλια: