10 Οκτ 2024

ΕΔΕΜ : Σε εξέλιξη η ένταξη νέων μελών

 


Η ΕΔΕΜ εκπροσωπεί 3.800 Έλληνες δημιουργούς  

Σε εξέλιξη η ένταξη νέων μελών


Η Ένωση Δικαιούχων Έργων Μουσικής (ΕΔΕΜ) ανακοινώνει ότι εκπροσωπεί πάνω 3.800 μέλη, ενώ βρίσκεται στο στάδιο υπογραφής πολλών νέων συμβάσεων. Η συνεχής διεύρυνση της εκπροσώπησης, σε συνδυασμό με τη δυναμική ένταξη νέων καλλιτεχνών από διάφορα είδη της urban σκηνής, υπογραμμίζει την εμπιστοσύνη που δείχνουν οι δημιουργοί στην ΕΔΕΜ. Παράλληλα, επιβεβαιώνει τον καθοριστικό ρόλο του Οργανισμού στη διαχείριση και την προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων των μελών του.

Παραμένοντας πιστή στην αποστολή της, η ΕΔΕΜ, διασφαλίζει την αποτελεσματική διαχείριση των πνευματικών δικαιωμάτων των μελών της και τη δίκαιη αμοιβή για τις χρήσεις των έργων τους, με τεχνογνωσία, διαφάνεια και λογοδοσία.

Με τη συνεχή ένταξη νέων μελών και την ισχυρή εκπροσώπηση των δημιουργών, η ΕΔΕΜ προάγει την αξία της μουσικής δημιουργίας, υποστηρίζοντας το δικαίωμα των δημιουργών να αμείβονται δίκαια για τις χρήσεις των έργων τους.


Σχετικά με την ΕΔΕΜ

Η Ένωση Δικαιούχων Έργων Μουσικής ΕΔΕΜ είναι Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης, αδειοδοτημένος από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού για την ανάληψη της συλλογικής διαχείρισης και προστασίας των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας μουσικών έργων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η ΕΔΕΜ είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός και πληροί όλα τα διεθνή πρότυπα και απαιτήσεις ενός σύγχρονου ΟΣΔ. Η ΕΔΕΜ διαχειρίζεται σήμερα τα δικαιώματα 3.800 δημιουργών και δικαιούχων δικαιωμάτων, που αντιπροσωπεύουν ένα μεγάλο δυναμικό μέρος του ελληνικού ρεπερτορίου καθώς και ξένων μουσικών έργων, μέσω συμφωνιών εκπροσώπησης με Έλληνες υποεκδότες.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Γραφείο Τύπου ΕΔΕΜ
Μαίρη Πανδή
Τηλ.: 211 1906 745

e-mail: communication@edemrights.gr

www.edemrights.gr

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: