9 Οκτ 2024

Επίσημη πρεμιέρα με λαμπερούς καλεσμένους για την "ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ"

 


Μεγάλη προσέλευση κόσμου, στην επίσημη πρεμιέρα του έργου ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ , του Αντώνη Τσιπιανίτη Αθερινού, που παρουσιάζεται στο θέατρο Αυλαία, για δεύτερη χρονιά, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Λιακόπουλου, με τον Αντώνη Παπαηλία στο ρόλο της Πελαγίας.




Χθες Τρίτη 8 Οκτωβρίου, αγαπημένοι φίλοι , ήρθαν στο θέατρο ΑΥΛΑΙΑ , και γέλασαν με τα καμώματα και παθήματα της Πελαγίας, με τον Αντώνη Παπαηλία να ΄΄ σαρώνει ΄΄ τη σκηνή και να προκαλεί γέλιο...συγκίνηση.... χαμόγελο με τα καμώματα της ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑΣ.

Μετά την πρεμιέρα , οι καλεσμένοι συνεχάρησαν τους συντελεστές, φωτογραφήθηκαν και ευχήθηκαν ‘’ καλή συνέχεια ‘’ και ‘’ επιτυχία ‘’ , στην παράσταση που μόλις ξεκίνησε τη 2η χρονιά της.



Ανάμεσα στους καλεσμένους – θεατές της παράστασης ήταν οι Κατερίνα Στανίση, Εύη Δρούτσα, Μπό, Μαρια Ιωαννίδου, Γιώργης Κοντοπόδης, η υπέρλαμπρη Γεωργία Σιακαβάρα, Δημήτρης Γιώτης, Γιώργος Μπούνιας, Γιάννης Αθιτάκης, Παντελής Τουτουνζής, Γιώργος Κοψιδάς, Κωνσταντίνος Γιαννκόπουλος, Λευτέρης Μητσόπουλος, Γιάννης Διαμαντόπουλος, Στέφανος Κακαβούλης, Πάνος Γεωργουλής, Μαρσώ Φίλη και άλλοι φίλοι.




Να αθυμήσουμε ότι η παράσταση συνεχίζει κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο θέατρο Αυλαία, σε παραγωγή της Duke Productions – Χρίστου Δούκα




Υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων : Λυδία Ζαχαράκη

Φωτογραφίες : Στάθης Σταθάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια: