10 Οκτ 2024

Blank Wall Gallery - Ατομική Έκθεση Φωτογραφίας: Gigi Chung "Pigment: The Color Outside"

 


Ατομική έκθεση

 

Gigi Chung

“Pigment: The Color Outside”

 

 Έναρξη έκθεσης: Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, 20:00

 

Επιμέλεια Έκθεσης: Gigi Chung

Διάρκεια έκθεσης: Από 11 Οκτωβρίου έως 16 Οκτωβρίου 2024

Η Blank Wall Gallery παρουσιάζει το έργο της καταξιωμένης φωτογράφου καλών τεχνών με έδρα την Καλιφόρνια, Gigi Chung με τίτλο "Pigment: The Color Outside".

Αυτή η καθηλωτική συλλογή εξερευνά τον ουσιώδη ρόλο των χρωστικών στην αρχιτεκτονική, εστιάζοντας στην αλληλεπίδραση μεταξύ χρώματος, φωτός και υφής, μεταμορφώνοντας το δομημένο περιβάλλον σε μια οπτική συμφωνία γλυπτικών μορφών.





Το Pigment: The Color Outside οδηγεί τους θεατές σε ένα αισθητηριακό ταξίδι, αναδεικνύοντας την ευαισθησία των χρωστικών στο φως και πώς το χρώμα δημιουργεί την ψυχή των κατασκευών. Μέσα από τη μινιμαλιστική προσέγγιση της Chung, η έκθεση προσκαλεί τους επισκέπτες να βιώσουν την αρχιτεκτονική ως τέχνη, διεγείροντας την περιέργεια και προκαλώντας συναισθήματα με τολμηρές συνθέσεις.


 Εμπνευσμένη από τον διάσημο Μεξικανό αρχιτέκτονα Luis Barragán, η έκθεση διοχετεύει θετική ενέργεια και χαρούμενη διάθεση, δίνοντας ζωή στους χώρους μέσω της προσεκτικής ένταξης των χρωμάτων.




Αυτή η ζωντανή συλλογή αναδεικνύει τη βαθιά σύνδεση μεταξύ χώρου και χρώματος, ενθαρρύνοντας τους επισκέπτες να επαναπροσδιορίσουν το περιβάλλον τους μέσα από μια καλλιτεχνική ματιά.

Η Gigi Chung είναι μια διεθνώς αναγνωρισμένη φωτογράφος καλών τεχνών με έδρα την Καλιφόρνια, γνωστή για τα εντυπωσιακά μινιμαλιστικά αρχιτεκτονικά της αφηγήματα και τα χορογραφημένα αστικά τοπία της. Το έργο της μετατρέπει σύνθετες σκηνές σε τολμηρές γλυπτικές μορφές και έχει εκτεθεί σε πολυάριθμες γνωστές γκαλερί και μουσεία σε όλο τον κόσμο, όπως στην Αθήνα, τη Νέα Υόρκη, το Τόκιο, το Σαν Φρανσίσκο και τη Σεούλ.

Έχει παρουσιάσει δουλειά της σε κορυφαία περιοδικά όπως το Royal Photographic Society We Are Magazine, το Medium Format Magazine και το Tagree Magazine, και είναι εξέχουσα προσωπικότητα στον χώρο της φωτογραφίας. 



Συμμετέχει στις κριτικές επιτροπές των Βραβείων Φωτογραφίας του Λονδίνου, της Νέας Υόρκης και της Ευρώπης και έχει αποσπάσει πλήθος διακρίσεων, συμπεριλαμβανομένων των International Photography Awards One Shot Color Jury Top 5 and Best in Show, IPA 2022 Professional Abstract Architecture 1st Place και 17th Pollux Awards Architecture Winner.

Η πιο πρόσφατη ατομική της έκθεση, "California Fantasy," πραγματοποιήθηκε στην Bando Camera στην περιοχή Gangnam της Σεούλ τον Οκτώβριο του 2022. Η συνεχής επιδίωξή της για καλλιτεχνική αριστεία της έχει κερδίσει ευρεία αναγνώριση και καταξίωση στη διεθνή φωτογραφική κοινότητα.

Είσοδος Ελεύθερη

 

Πληροφορίες:

www.blankwallgallery.com

info@blankwallgallery.com

[p]+30.211.4052.138 

[m]+30.694.7725.521

 

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Τρίτη

Τετάρτη – Παρασκευή: 17:30 – 21:30

Σάββατο: 12:30-14:30

Δεν υπάρχουν σχόλια: