21 Αυγ 2023

Ο Δημήτρης Μπάσης στο Ανοιχτό Θέατρο Γαβαλιώτισσας στην Έδεσσα


Ο Δημήτρης Μπάσης για ένα μοναδικό live την Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου στο Ανοιχτό Θέατρο Γαβαλιώτισσας, στην Έδεσσα!

Μαζί του η Kalliope

Ο Δημήτρης Μπάσης, φέτος συμπληρώνει 25 χρόνια καλλιτεχνικής πορείας.
Ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο από τραγούδια - επιτυχίες της προσωπικής του δισκογραφίας, κορυφαίες συνεργασίες, καθώς και πολυάριθμες live εμφανίσεις σε ξεχωριστά θέατρα και συναυλιακούς χώρους σε όλο τον κόσμο.

Το ιδιαίτερο ηχόχρωμα της φωνής του σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές ερμηνευτικές του ικανότητες, τον καθιστούν ως έναν από τους σημαντικότερους λαϊκούς ερμηνευτές της γενιάς του. Μια συναυλία - αναδρομή από το χτες στο σήμερα, από τα "Χαμοπούλια" μέχρι το "Κάθε Μέρα", “Τ' ανίκητα" και το “Φιλάω Σταυρό” που «ντύνουν» μουσικά την άκρως επιτυχημένη τηλεοπτικήσειρά "Σασμός".



Μαζί του, η Kalliope, μία ερμηνεύτρια της νέας γενιάς η οποία μόλις κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι με τίτλο «Γιασεμάκι».

Ο Δημήτρης Μπάσης παρουσιάζει μια μουσική παράσταση που τα έχει όλα: τραγούδια κορυφαίων δημιουργών, αυθεντική διασκέδαση, πάρτυ και νοσταλγία.
Την Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου, ο Δημήτρης Μπάσης μας υποδέχεται στο Ανοιχτό Θέατρο Γαβαλιώτισσας!


Στάνκενα Φεστ 2023

 Τρεχούμενα νερά, καταπράσινα δάση, μουσικές αρχέγονες και χοροί αρχοντικοί, μια ιστορία γεμάτη πόνο και αγάπη, μα κυρίως άνθρωποι με ανοιχτές καρδιές.. όλα αυτά συνθέτουν το πρώτο Στάνκενα Φεστ, το Φεστιβάλ της Έδεσσας, το πολιτιστικό γεγονός που θα λατρέψουμε, στην πανέμορφη πρωτεύουσα του νομού Πέλλας. Το όνομά του δε θα μπορούσε να είναι άλλο από το "Στάνκενα", έναν από τους πιο αγαπημένους και διαδεδομένους χορούς της Έδεσσας.. καθώς για να προχωρήσουμε μπροστά, πρέπει να θυμόμαστε τις ρίζες μας. 

Μέσα στο δάσος, στην πανέμορφη πόλη της Έδεσσας, κορυφαίοι σύγχρονοι καλλιτέχνες και παραδοσιακά σχήματα συναντιώνται για μια μοναδική πολιτιστική βραδιά και μας καλούν στο υπέροχο ανοιχτό θέατρο της Γαβαλιώτισσας. Ο Δημήτρης Μπάσης, ένας από τους κορυφαίους Έλληνες ερμηνευτές έρχεται να μας ξεσηκώσει μα και να μας συγκινήσει με αξέχαστες επιτυχίες από την πολύχρονη πορεία του στο καλλιτεχνικό στερέωμα. Στην παρέα του θα έχει την εκρηκτική Kalliope και τους δεξιοτέχνες μουσικούς του. 

Τη βραδιά θα πλαισιώσουν, όπως πάντα δυναμικά, τα Χάλκινα Ηχοχρώματα, μια από τις πιο επιτυχημένες μπάντες της νεότερης γενιάς στη Μακεδονία. 

Μαζί μας φέτος οι διακεκριμένοι πολιτιστικοί σύλλογοι "Ακρίτες Αλμωπίας" και "Εδεσσαϊκή Λαογραφική Εστία" οι οποίοι θα "ντύσουν" χορευτικά το φεστιβάλ.

Έκπληξη της βραδιάς: Μεζεκλίκι Bites & Pints Project 

Στάνκενα Φεστ 2023

Ανοιχτό Θέατρο Γαβαλιώτισσας

Έδεσσα

Ώρα Έναρξης: 21.00

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00

Προπώληση μέσω Viva: 12€

Ταμείο: 15€

Δεν υπάρχουν σχόλια: