11 Φεβ 2023

Ηλίας Φιλίππου : Η μεγάλη του πορεία στην λαϊκή μας μουσική απόψε στο " Σπίτι με το MEGA"



Έχουν περάσει 30 χρόνια από τότε που άνοιξαν  τα μικρόφωνα του καλύτερου μουσικού  ραδιοφωνικού σταθμού της Αθήνας του ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ 9,65   στον στιχουργό Ηλία Φιλίππου . Ήταν μια συζήτηση ντυμένη με  τραγούδια του εκείνης της εποχής γεμάτη από όνειρα και αγάπη για το λαϊκό μας τραγούδι. 

Το πέρασμα των χρόνων έδειξε   ότι τα όνειρα και οι προσδοκίες του Ηλία Φιλίππου πραγματοποιήθηκαν μία  και τραγούδια  που έχουν την υπογραφή του  είναι πλέον  μεγάλες επιτυχίες με αποτέλεσμα το βιογραφικό του  στον χώρο της δισκογραφίας να είναι σημαντικό και ξεχωριστό. 

Απόψε  11 Φεβρουαρίου στις (21.00) θα είναι σίγουρα μια κορυφαία νύχτα για τον Ηλία Φιλίππου όπου  το τηλεοπτικό κοινό εντός και εκτός Ελληνικών συνόρων θα απολαύσει  μεγάλες επιτυχίες του   που θα ερμηνεύσουν αγαπημένοι καλλιτέχνες της λαϊκής μας μουσικής  μέσα από την  ψυχαγωγική εκπομπή" Σπίτι με το Mega " που παρουσιάζει η Ρούλα Κορομηλά,  

Στο αφιέρωμα συμμετέχει και ο συνθέτης Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο οποίος αποκαλύπτει το μυστικό της επιτυχημένης σύμπραξής τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: