2 Δεκ 2019

Η Σοφία Κατσαρός θα τραγουδήσει στη φιλανθρωπική εκδήλωση του “La Famiglia Παιδί”



Ο εθελοντικός σύλλογος “La Famiglia Παιδί”, με πολύ μεγάλη χαρά σας προσκαλεί στη φιλανθρωπική εκδήλωση που θα γίνει με σκοπό να βοηθήσουμε τις καταγεγραμμένες οικογένειες του συλλόγου μας, που μας χρειάζονται. Τα έσοδα θα διατεθούν ώστε να καλυφθούν οι βασικές ανάγκες όλων των οικογενειών που μας έχουν εμπιστευτεί. Περιμένουμε λοιπόν και την δική σας στήριξη στην προσπάθεια μας, στο ΑΓΙΟΝΕΡΙ, με απεριόριστο φαγητό και κρασί, την Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου , στην πλατεία Μπουρναζίου, και συγκεκριμένα Χαριλάου Τρικούπη 20, Περιστέρι.




Στην παρέα μας θα έχουμε και την Σοφία Κατσαρός, τραγουδίστρια με πολύχρονη εμπειρία στον χώρο. Γεννημένη στην Νέα Υόρκη, κόρη Έλληνα πατέρα και Κολομβιανής μητέρας, η Σοφία μετακόμισε στην Ελλάδα σε ηλικία δέκα ετών και κυνήγησε το όνειρο της στο τραγούδι. Από τότε έχει δουλέψει με μεγάλα ονόματα του χώρου, κυρίως στην Αθήνα αλλά και σε χώρες του εξωτερικού. Πρόσφατα απέκτησε το πρώτo της single σε συνεργασία με τον διεθνούς φήμης Αμερικανό παραγωγό Alvin Anthony, μέσω της Heaven Music, με τίτλο “With You Here Tonight”, η επιτυχία του οποίου οδήγησε στην κυκλοφορία remix, σε παραγωγή Jason Kohlmann,μέσω της Αμερικάνικης δισκογραφικής εταιρείας Tarbo Records.


Στην μουσική συντροφιά μας θα βρίσκονται επίσης οι Ματθαίος Γιαννούλης, Εύα Κανέλλη, Νίκος Σφακιανός, Έλενα Χαραμή, Κατερίνα Μπακέα, Δημήτρης Νέζης, Χρήστος Χαρχαλάλης, Άλεξ και Θάνος Παϊτέρης, Στράττος Εμμανουήλ, Δημήτρης Τρύφωνας, Διονύσης Αποστολόπουλος, Νάσια Κονιτοπούλου, Ματούλα Ντοβινού, Λεωνίδας Καλλίμαχος, Δήμος Μυλωνάς,καθώς και ο μίμος Χρήστος Τσικνιάς, ενώ στο κλαρίνο θα βρίσκεται ο Στέλιος Καραγιάννης! Θα τους ακούσουμε από κοντά, απολαμβάνοντας τις καλύτερες γεύσεις της πόλης!

Now Available on all Music Platforms:

Sofia Katsaros Social Media:
Twitter: https://twitter.com/SofiaKatsaros