16 Δεκ 2014

Ο Ρυθμός Stage διασκεδάζει και στις γιορτές

Ο Ρυθμός Stage διασκεδάζει και στις γιορτές



  • Ρεβεγιόν Χριστουγέννων (24/12) και παραμονή Πρωτοχρονιάς (31/12) και η ιδανική πρόταση για την αλλαγή του χρόνου μας έρχεται από δύο νέες λαϊκές φωνές.  Ο Χάρης Μακρής και η Δήμητρα Σταθοπούλου μας παρουσιάζουν την μουσική τους παράσταση "Τι πρέπει, τι δεν πρέπει" με πασίγνωστα λαϊκά τραγούδια. Το πρόγραμμα επιμελείται ο παραγωγός του Μελωδία 99,2 Δημήτρης Βραχνός.
  • Ανήμερα Χριστουγέννων (25/12) και Πρωτοχρονιάς (1/1) ο Ρυθμός Stage παρουσιάζει την μουσική παράσταση "Γένους θηλυκού" με τις Καλλιόπη Βέττα, Ερωφίλη και Μάνια Παπαδημητρίου. Μια εξαίσια “χημεία” φωνών, μουσικών, ποίησης και  συναισθημάτων που γίνεται το νήμα μιας θερμής επικοινωνίας με το κοινό για αυτές τις γιορτινές μέρες .
  • "Μόνο Ζαμπέτα". Μια ακόμα βραδιά, μέσα στις γιορτές (Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου) από τους Κατερίνα Κούκα, Λένα Αλκαίου και Αλέξανδρο Μπουρδούμη με τραγούδια του αξεπέραστου Γιώργου Ζαμπέτα. Το πρόγραμμα επιμελείται ο παραγωγός του Μελωδία 99,2 Δημήτρης Βραχνός.
  • Ο Κώστας Μακεδόνας και η Ελένη Πέτα συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους και μέσα στις γιορτές (Σάββατο 27 Δεκεμβρίου) με την επιτυχημένη μουσική παράσταση "Αντικριστά".

  • Η Κρήτη γιορτάζει στο Ρυθμό με δύο υπέροχες βραδιές. Την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου με το κρητικό συγκρότημα  των Γιώργη Φασουλά και Κώστα Καλλέργη θα μας ταξιδέψει στην κρητική παραδοσιακή και έντεχνη μουσική και το Σάββατο 3 Ιανουαρίου ο Βασίλης Σταυρακάκης δίνει μια άλλη διάσταση στο γλέντι και τον κρητικό χορό.

  • Τη Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου η Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» θα παρουσιάσει  αποσπάσματα από επτά  κύκλους τραγουδιών του Μίκη Θεοδωράκη σε ποίηση του Τάσου Λειβαδίτη. Ερμηνεύουν οι Κώστας Θωμαΐδης, Καλλιόπη Βέττα και Μπέττυ Χαρλαύτη.
  •  

  • Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος παρέα με τον Απόστολο Ρίζο και τον Σταμάτη Χατζηευσταθίου  με τραγούδια από την πλούσια δισκογραφία τους αλλά και αγαπημένες τους επιλογές. (Παρασκευή 2 και 9 Ιανουαρίου)
Ρυθμός Stage
Μαρίνου Αντύπα 38
16346 Ηλιούπολη
Τηλέφωνο: 210 9750060
Είσοδος:12 € (με μπύρα ή κρασί)
Οι τιμές παραμένουν σταθερές κατά τη διάρκεια των γιορτών