17 Νοε 2014

EL GRECO : Μια συλλεκτική αριθμημένη έκδοση για τα τετρακόσια χρόνια (1614-2014) από τον θάνατο του ανεπανάληπτου ζωγράφου!

EL GRECO

Μια συλλεκτική αριθμημένη έκδοση για τα τετρακόσια χρόνια (1614-2014) από τον θάνατο του ανεπανάληπτου ζωγράφου!

 

Συμπληρώνονται φέτος τετρακόσια χρόνια από τον θάνατο (1614) του διεθνούς Έλληνα ζωγράφου Δομήνικου Θεοτοκόπουλου, γνωστού ως «El Greco», ο οποίος άλλαξε την ιστορία της Τέχνης και αναγνωρίζεται σήμερα ως ένας από τους πιο σπουδαίους και επιδραστικούς καλλιτέχνες της παγκόσμιας δημιουργίας. Η επέτειος τιμάται με ποικίλες εκδηλώσεις στην Ελλάδα και σε όλον τον κόσμο και είναι η αφορμή για την κυκλοφορία αυτής εδώ της σπάνιας πολυτελούς κασετίνας «EL GRECO», ένα μοναδικό απόκτημα για κάθε σπίτι και ανεκτίμητο δώρο σε προσιτή τιμή. Αναζητήστε τη σε κεντρικά δισκοπωλεία και βιβλιοπωλεία πριν εξαντληθεί!

 

 

Η ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 

- DVD ME ΤΗ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ «EL GRECO» ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΜΑΡΑΓΔΗ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΩΔΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ –ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΕ ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ!

 

-ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ SOUNTRACK ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑ ΣΥΝΘΕΤΗ VANGELIS!

 

-ΜΕΓΑΛΟ ΛΕΥΚΩΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΣΗΜΟΥ ΕΚΔΟΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ TASCHEN ME ΟΛΑ TA ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ!

 

+++ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ TOY VANGELIS ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ «EL GRECO» ΣΕ ΒΙΝΥΛΙΟ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΗΧΟ!

 

ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΚΑΣΕΤΙΝΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΙΝ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ!!!

 

 

Η πολυτελής έκδοση «EL GRECO» κυκλοφορεί από την Cobalt Music.