18 Νοε 2014

Άλλο ένα μοναδικό διήμερο στο Acro





 Οι εμφανίσεις  του Γιώργου Σαμπάνη και της Τάμτα συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία, το Αcro  είναι γεμάτο κόσμο και η ατμόσφαιρα ιδανική για να περάσει κανείς μια μοναδική βραδιά. Φέτος το σχήμα συμπληρώνει, η Κατερίνα Λιόλιου ενώ το πρόγραμμα ανοίγει ο Dj Αντώνης Δημητριάδης. 


Πλήθος κόσμου αλλά και επώνυμοι επέλεξαν να διασκεδάσουν  και να απολαύσουν τον γεμάτο ενέργεια Γιώργο Σαμπάνη και την εντυπωσιακή Τάμτα. Ανάμεσα τους βρέθηκε η παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη η οποία διασκέδασε από το πρώτο τραπέζι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ο Νίκος Βουρλιώτης αλλά και το συγκρότημα Vegas,η Shaya, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο Σπύρος Σαββίνος, η σύντροφος του Γρηγόρη Αρναούτογλου και οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί Μαρία Φραγκάκη και Δημήτρης Μηλόγλου. 

Με αμείωτο παλμό κάθε Παρασκευή και Σάββατο στην σκηνή του ACRO στήνεται ένα μεγάλο πάρτι . Η αμεσότητα του Γιώργου Σαμπάνη, η ενέργεια της μοναδικής Τάμτα και η πρωτοεμφανιζόμενη Κατερίνα Λιόλιου σε συνδυασμό με τις μουσικές επιλογές του Dj Αντώνη Δημητριάδη, θα καθιστούν το ACRO Club ξανά σε μοναδικό προορισμό.

Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Κων/νος Παλλάκας
ACRO Club
κάθε Παρασκευή & Σάββατο
Ιερά Οδός13
Τηλ:  2103417300