27 Ιαν 2011

Ένα τρελό αποκριάτικο πάρτυ με Samantha Fox- Γιάννη Γιοκαρίνη -Valenitno

Στην Ελλάδα έρχεται η Samantha Fox στις 26 Φεβρουαρίου για να δώσει το παρόν της σε ένα ξέφρενo αποκριάτικο πάρτυ που διοργανώνεται στο «Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος». Μαζί της θα εμφανισθούν ο Γιάννης Γιοκαρίνης με την …Ευλαμπία του και ο Valentino, ο καλύτερος ίσως σωσίας του Michael Jackson.
Το φινάλε της βραδιάς θα ανήκει στους DJs / παραγωγούς του Discomania Radio που θα αναλάβουν τα decks για να κρατήσουν ψηλά τα πνεύματα και τα σώματα σε κίνηση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ στο Κέντρο Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος", κτήριο 56, Είσοδος Γ, Πειραιώς 254, Ταύρος . Oι πόρτες ανοίγουν στις 21:00

Η Samantha Fox έχει συνεργασθεί με Ελληνική δισκογραφική εταιρία "LDR MUSIC"
Nα σημειώσουμε ότι η Samantha Fox λατρεύει την Ελλάδα όπου συχνά την επισκέπτεται. Όμως μια επίσκεψή της το καλοκαίρι του 2008 έχει καθαρά επαγγελματικό χαρακτήρα αφού κυκλοφόρησε μέσω της Ελληνικής δισκογραφικής εταιρίας «LDR MUSIC» ένα CD SINGLE με τίτλο « MIDNIGHT LOVER» όπου μεταξύ των τραγουδιών που περιέχει είναι και το « Touch me» σε ( new mix)
Για την δισκογραφική συνεργασία της Samantha Fox και της LDR MUSIC πραγματοποιήθηκε ένα μοναδικό Event σε γνωστό παραλιακό Club με καλεσμένους πολλούς επώνυμους από τον χώρο της Show biz όπου η Samantha παρουσίασε μαζί με τους Zante Dilemma την νέα τους αυτή δουλειά.

Να υπογραμμίζουμε ότι οι Zante Dilemma είναι το συγκρότημα που υπογράφει δημιουργικά το τραγούδι « Midnight Lover».
Τον τελευταίο καιρό η LDR MUSIC σε συνεργασία με τους Zante Dilemma και την Αγγλίδα τραγουδίστρια Emily Greenslade, που ανήκει πλέον στο δυναμικό του συγκεκριμένου συγκροτήματος, ετοίμασαν ένα τραγούδι με σκοπό να το ακούσουν οι υπεύθυνοι της ΕΡΤ για την Γιουροβίζιον αλλά βρήκαν τις πόρτες του ραδιομέγαρου κλειστές.


Στις φωτο. Το εξώφυλλο του «Midnight Lover». Η Samantha Fox με τους Zante Dilemma από την παρουσίαση της δισκογραφικής τους συνεργασία και η Emily Greenslade.

Δεν υπάρχουν σχόλια: