28 Απρ 2009

Magic de Spell " OK πατέρα"

Πώς θα μπορούσαν οι ποιητές Πάμπος Φιλίππου και Ελευθερία Αναγνωστάκη Τζαβάρα να συνυπάρχουν με τον Πάνο Τζαβέλα και τη Στέλλα Κονιτοπούλου, την αγγλόφωνη underground σκηνή των 80’s και το hip-hop, σε ένα λίγο punk δίσκο με ανατρεπτική πλάκα;
Όλα γίνονται στο νέο CD των Magic de Spell με τον τίτλο «ΟΚ πατέρα...» που κυκλοφορεί από τη ΛΥΡΑ. Περιλαμβάνει δέκα νέα τραγούδια και δύο bonus tracks, που διατρέχουν την ιστορία της μπάντας μέσα από τη διψασμένη ματιά των παλιών και των νέων μελών της.
Στα δέκα νέα τραγούδια βρίσκουμε μελοποιημένα από τους Magic De Spell τα ποιήματα «Στη ζώνη του πυρός» της Ελευθερίας Αναγνωστάκη Τζαβάρα και «Τα χελιδόνια πενθούν στην αγκαλιά σου» του Πάμπου Φιλίππου, τη διασκευή αλά Magic de Spell του «Κυρ- Παντελή» του Πάνου Τζαβέλα, την ανατρεπτική «Παγίδα», το «Χαμένο αστέρι», τον «Κλόουν», μια «Μαύρη γάτα» αλλά και έναν σκύλο- θεό «Dog-God», «Ένα λουλούδι» και φυσικά το ομότιτλο «ΟΚ πατέρα». Σαν bonus tracks οι Magic De Spell προσφέρουν μία νέα εκδοχή της μεγάλης τους επιτυχίας «Sarajevo» και «Το δύο» με την απρόβλεπτη συμμετοχή της Στέλλας Κονιτοπούλου.
Οι Magic de Spell σήμερα είναι οι:
Θοδωρής Βλαχάκης: drums
Νίκος KETCHUP Γεωργούλης: κιθάρα, φωνή
Δημήτρης Μποτής: πλήκτρα
Πάνος RAT Χριστοφόρου: μπάσο
Γιώργος Λαγγουρέτος: φωνή
Δημήτρης PIXEL Δημητριάδης: φωνή, κρουστά, μελλοντικά

Δεν υπάρχουν σχόλια: