7 Απρ 2009

Ο Άκης Δείξιμος νέο άλμπουμ" Διάβασε τα μάτια μου"

Ο Άκης Δείξιμος είναι ένας πολύ πετυχημένος συνθέτης που έχει συνεργαστεί με τραγουδιστές όπως ο Αντώνης Ρέμος, ο Σταμάτης Γονίδης, η Πέγκυ Ζήνα, η Νατάσσα Θεοδωρίδου, ο Βασίλης Καρράς, κ.α. Οι περισσότεροι παραγωγοί δισκογραφικών εταιριών που συνεργάζονται μαζί του και χρησιμοποιούν τραγούδια του, έχουν να το λένε ότι τα demo που παραδίδει με κιθάρα και φωνή, θα μπορούσαν εύκολα να είναι οι “unplugged” επιτυχημένες διασκευές των τραγουδιών. Κάτω από αυτό το πρίσμα, η Virus Music πρότεινε στον Άκη την ηχογράφηση ενός δίσκου με ερμηνευτή τον ίδιο. Τίτλος του άλμπουμ «Διάβασε τα μάτια μου» και περιλαμβάνει 11 τραγούδια του Άκη Δείξιμου σε στίχους Αντώνη Παππά, Γιούλας Γεωργίου, Δημήτρη Τσάφα, Τάσου Βουγιατζή, Άννας Ιωαννίδου, Ανδρέα Διονυσόπουλου, Βασίλη Γιαννόπουλου και Εύριπου.
Ας δούμε τι λένε για τον Άκη οι άνθρωποι που τον γνωρίζουν καλά.

Αντώνης Βαρδής .
«Ο Άκης είναι ανιψιός και βαφτισιμιός μου και από μικρό τον παρακολουθούσα και είχα διακρίνει το ταλέντο του και την αγάπη του για την μουσική. Σπουδάζοντας βελτιώθηκε ακόμη περισσότερο και νομίζω πως η στιγμή αυτή που κάνει το CD είναι η καταλληλότερη γιατί εκτός από καλός τραγουδιστής, μουσικός και συνθέτης, είναι πιο ώριμος και με περισσότερες γνώσεις. Του εύχομαι μέσα απ’ την καρδιά μου να έχει μεγάλη επιτυχία και ν’ αγαπηθούν τα τραγούδια του από τον κόσμο».
Πασχάλης Τερζής.
«Ο Άκης είναι ολοκληρωμένος καλλιτέχνης, μουσικός, τραγουδιστής και πάνω απ’ όλα σπουδαίος άνθρωπος. Του χρειαζόταν μια ευκαιρία και νομίζω πως του δίνεται με αυτό τον δίσκο. Επιπλέον είναι πολύ καλός και στο πάλκο. Πιστεύω -και του το εύχομαι- ότι θα καθιερωθεί πολύ γρήγορα».
Στη φώτο ο Άκης με τον Πασχάλη Τερζή και τον Γιώργο Θεοφάνους από την βραδιά που ο Πασχάλης παρουσίασε την νέα του δισκογραφική δουλειά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: