7 Απρ 2009

Η "Όπερα της πεντάρας" πρεμιέρα τον Ιούνιο.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΕΧΝΗΣ «5η ΕΠΟΧΗ», σε συνεργασία με την εταιρεία «ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ», παρουσιάζουν το καλοκαίρι του 2009, τη διασημότερη μουσική κωμωδία [σάτιρα] του εικοστού αιώνα, το έργο των Μπέρτολντ Μπρεχτ – Κουρτ Βάιλ «Η ΟΠΕΡΑ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΡΑΣ».
Το έργο παρουσιάζεται στην αυθεντική του εκδοχή ,με όλες τις μουσικές και τα τραγούδια του ΚΟΥΡΤ ΒΑΙΛ, σε απόδοση-σκηνοθεσία ΘΕΜΗ ΜΟΥΜΟΥΛΙΔΗ, σκηνικό-κοστούμια ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΤΣΑ, χορογραφίες ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ, μουσική διδασκαλία ΘΟΔΩΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ.
Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: ΚΑΡΥΟΦΥΛΛΙΑ ΚΑΡΑΜΠΕΤΗ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΙΝΑΣ, ΡΕΝΙΑ ΛΟΥΙΖΙΔΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΟΥΡΔΟΥΜΗΣ, ΜΑΝΟΣ ΒΑΚΟΥΣΗΣ, ΝΑΝΤΙΑ ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΗ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΚΑΝΔΡΙΤΟΥ, ΘΟΔΩΡΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΑΔΗΣ, ΣΙΔΕΡΑ ΕΛΕΝΗ, ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΝΕΛΑΣ, ΑΝΤΕΙΑ ΟΛΥΜΠΙΟΥ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΚΑΛΗΣ, ΜΑΡΑ ΒΛΑΧΑΚΗ, ΧΑΡΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΑΚΗΣ, ΑΝΝΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ.
Η πρεμιέρα της παράστασης θα δοθεί στις 18, 19 και 20 Ιουνίου 2009, στην Αθήνα στο θέατρο BADMINTON και στη συνέχεια η παράσταση θα παρουσιαστεί σε επιλεγμένες πόλεις και θέατρα της ελληνικής περιφέρειας και στην Κύπρο.
ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ: 10 ΜΑΪΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: