Ο " Μπακαλόγατος" σταθερή αξία στην ατόφια Ελληνική διασκέδαση και κρατώντας πάντα ψηλά την σημαία στα ήθη και έθιμα του τόπου μας θα γιορτάσει με ιδιαιτερότητα και φέτος την Εθνική μας επέτειο για την Επανάσταση του 1821 και την Χριστιανική μας γιορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου την 25η Μαρτίου.
Μετά την παρέλαση λοιπόν και από τις 12.30 το μεσημέρι έως αργά την νύχτα θα ανοίξει τις πύλες του στην ιστορική γειτονιά της Καισαριανής για να στολίσει γευστικά το τραπέζι σας με τον παραδοσιακό μπακαλιάρο όπως το καλεί η παράδοση του λαού μας για την συγκεκριμένη ημέρα.
Βέβαια δεν θα λείψουν και οι διαχρονικοί αγαπημένοι ρυθμοί από την λαϊκή και παραδοσιακή μουσική μας με τα τραγούδια του Γιώργου Γεωργόπουλου και του Φίλιππου Πλακιά που υπηρετούν σε σεβασμό και αγάπη το ιστορικό λαϊκό μας τραγούδι που μας άφησαν για προίκα σπουδαίοι δημιουργοί και ερμηνευτές.
Τετάρτη λοιπόν 25 Μαρτίου υπάρχει για άλλη μια φορά η πολύ καλή πρόταση για την έξοδό σας σε ένα χώρο διασκέδασης που ξεχωρίζει για τις σημαντικές γευστικές του προτάσεις και τα μοναδικά μουσικά του ταξίδια.
Καισαριανή :Ηρώων Πολυτεχνείου 44 Τηλ 2130377485 - 6977093880



Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου