2 Οκτ 2024

To “Φιλί” από την Σαββέρια Μαργιολά σε στίχους και μουσική του Παντελή Κυραμαργιού

 


To “Φιλί” από τη Σαββέρια Μαργιολά

Στίχοι – Μουσική: Παντελής Κυραμαργιός

Το "Φιλί" είναι το τρίτο τραγούδι - προπομπός του επερχόμενου album της Σαββέριας Μαργιολά,  με τίτλο " Εκ βαθέων ", που θα κυκλοφορήσει ολοκληρωμένο μέσα στον Νοέμβριο. Τη μουσική και στους στίχους υπογράφει ο αξιόλογος τραγουδοποιός Παντελής Κυραμαργιός.

Πρόκειται για ένα συγκινητικό χασάπικο με μουσική και στιχουργική εξωστρέφεια που περιγράφει τη δύναμη και το μεγαλείο του έρωτα μέσα από τον πιο τρυφερό τρόπο έκφρασής του, το πρώτο φιλί.


Εδώ ο πολυδιάστατος Παντελής Κυραμαργιός ξεδιπλώνει μια ακόμα μουσική του πτυχή, γράφοντας ένα αμιγώς λαϊκό κομμάτι,  το οποίο έρχεται να συμπληρώσει η υπέροχη φωνή της Σαββέριας με μία δυνατή και συγκινητική ερμηνεία που αναδεικνύει το ζεστό της ηχόχρωμα και την καλλιτεχνική της ευελιξία.


Έχουν προηγηθεί τα τραγούδια “Μικρό τραγούδι για μεγάλους έρωτες” και “Ντύσε με στα χρώματά σου”.

Ακούστε το τραγούδι “Το φιλί” στο YouTube ΕΔΩ



Έπαιξαν οι μουσικοί Καλλίστρατος Δρακόπουλος (τύμπανα), Αλέκος Ρούπας (κρουστά), Γιάννης Γρυπαίος (ηλεκτρικό μπάσο), Μάριος Μούρμουρας (ακουστική κιθάρα), Νίκος Πασσαλίδης (μπουζούκι, μπαγλαμά) και Παντελής Κυραμαργιός (πιάνο, φωνητικά). Η ηχογράφηση, η μίξη και το mastering έγιναν από τον Κυριάκο Κυριακού στο στούντιο "Sounds From The Ground". Την ενορχήστρωση υπογράφουν οι Παντελής Κυραμαργιός και Μάριος Μούρμουρας σε συνεργασία με τους μουσικούς που έπαιξαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: