4 Οκτ 2024

ΤΟ ΝΕΟ SINGLE ΤΗΣ LISA MOΛΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ

 


ΤΟ ΝΕΟ SINGLE ΤΗΣ ΕΚΡΗΚΤΙΚΗΣ LISA

EΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟ «KISS ME»

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ EΔΩ

Η παγκοσμίου φήμης ράπερ, τραγουδίστρια, χορεύτρια και style icon, LISA, μας παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο single της, «Moonlit Floor», που κυκλοφορεί σήμερα, Παρασκευή 4 Οκτωβρίου, από την Panik Records/Sony Music.

Στο νέο της single, η LISA επιδεικνύει τόσο τα αιθέρια φωνητικά της όσο και το τεράστιο ταλέντο της ως ράπερ, ενώ διασκευάζει την κλασική επιτυχία των 90's«Kiss Me», των Sixpence None The Richer. Η LISA δίνει τη δική της εκδοχή στο εμβληματικό αυτό τραγούδι καθώς τραγουδάει: «Kiss me, under the Paris twilight. Kiss me, out on the moonlit floor».
 
Η LISA ξεκίνησε να προετοιμάζει τους θαυμαστές της για το «Moonlit Floor» τον περασμένο μήνα, μέσω των social media, ενώ το τραγούδησε για πρώτη φορά στο Global Citizen Festival, στη Νέα Υόρκη, το περασμένο Σαββατοκύριακο, προκαλώντας φρενίτιδα στο κοινό και τους θαυμαστές της παγκοσμίως. Η εμφάνιση της LISA στο Global Citizen, η οποία ήταν η πρώτη της solo εμφάνιση σε φεστιβάλ, περιλάμβανε επίσης τα single «Rockstar» και «New Woman» καθώς και τα «Lalisa» και «Money».

Το «Moonlit Floor» έρχεται αμέσως μετά την κυκλοφορία των τελευταίων της επιτυχιών «New Woman», με τη συμμετοχή της βραβευμένης με GRAMMY τραγουδοποιού, Rosalía, και «Rockstar», το οποίο, με την κυκλοφορία του, κατέκτησε απευθείας την κορυφή των charts. Το «Rockstar» έκανε ντεμπούτο στο Νο. 1 του Billboard Global Ex. US Chart και στο Νο. 4 του εβδομαδιαίου Billboard Global 200, ενώ έκανε ντεμπούτο στο Νο. 8 του Global Daily Chart του Spotify και κατέκτησε τα charts σε περισσότερες από 20 αγορές σε παγκόσμιο επίπεδο. Το single κατείχε, επίσης, τη θέση  Νο. 1 στο Spotify, στην Ταϊλάνδη, την πατρίδα της LISA, για 10 συνεχόμενες ημέρες. Το επίσημο music video για το «Rockstar», σε σκηνοθεσία του Henry Scholfield και χορογραφία του Sean Bankhead, έχει καταφέρει να συγκεντρώσει τον εντυπωσιακό αριθμό των 194 εκατομμυρίων προβολών, μέχρι στιγμής, και βρέθηκε στο Νο. 1 του Global Weekly Chart στο YouTube.

Το «Moonlit Floor» κυκλοφόρησε σε μια συναρπαστική στιγμή για τη LISA, η οποία επέστρεψε στη σκηνή των VMA τον περασμένο μήνα, όπου ερμήνευσε ένα medley από το «New Woman» και το «Rockstar». Το ίδιο βράδυ, Η LISA πήρε, επίσης, το moonperson για το καλύτερο K-Pop για το single «Rockstar» και έσπασε νέο ρεκόρ ως το πρώτο solo act που κερδίζει πολλές φορές στην κατηγορία αυτή.

Η LISA  πρόκειται, επίσης, να εμφανιστεί στo πολυαναμενόμενο Victoria's Secret Fashion Show στα τέλη του μήνα, στη Νέα Υόρκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: