26 Οκτ 2024

Το γκρουπ του NICOLAS JAAR για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο Principal στη Θεσσαλονίκη



 Η ΝΟΝ περήφανα παρουσιάζει τη συναυλία των DARKSIDE

στη Θεσσαλονίκη στις 30 Οκτωβρίου στο Principal

O NICOLAS JAAR επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη με το πιο φιλόδοξο και πολυδιάστατο μουσικό του πρότζεκτ για πρώτη και μοναδική φορά στην Ελλάδα!

Ανακοινώνοντας την Ευρωπαϊκή περιοδεία τους οι DARKSIDE το γκρουπ των NICOLAS JAAR, DAVE HARRINGTON και TLACAEL ESPARZA έρχεται στην Ελλάδα για μια και μοναδική συναυλία στην Θεσσαλονίκη.  

Μετά από αρκετό χρόνο στο στούντιο, οι DARKSIDE ετοιμάζονται να παρουσιάσουν μια σειρά επιλεκτικών συναυλιών, παρουσιάζοντας την διαχρονική τους μουσική που τόσο αγαπάμε αλλά και υλικό από το νέο τους πολυαναμενόμενο άλμπουμ.

"Οι DARKSIDE στα καλύτερα τους" (Crack Magazine)

"Μουσική που καταρρίπτει την εύκολη ταξινόμηση των ειδών" (The Quietus)

"Μεγαλείο" (MOJO)

Οι DARKSIDE δημιουργούν έναν μοναδικό ήχο που συνδυάζει ηλεκτρονική μουσική, ροκ και ψυχεδελικά στοιχεία. Ο ήχος τους είναι ατμοσφαιρικός και σκοτεινός, με επαναλαμβανόμενα μοτίβα και υποβλητικά φωνητικά, ιδανικός για όσους λατρεύουν τη μυσταγωγική μουσική εμπειρία. Οι ίδιοι με επιλεγμένες εμφανίσεις έχουν χαρίσει εμβληματικές στιγμές από το Coachella, το Primavera Sound μέχρι και το Pitchfork Music Festival. Στην Ευρώπη έρχονται για 12 επιλεγμένες συναυλίες και επιλέγοντας την Θεσσαλονίκη για την εμφάνιση τους στην Ελλάδα.

Μην χάσετε την ευκαιρία να τους δείτε ζωντανά!

Με το πρώτο τους άλμπουμ 'Psychic' να θεωρείται απο τα πιο αντιπροσωπευτικά του είδους, με ήχους Neo-Psychedelia, Krautrock, Electronic και Art Rock, κατάφεραν να τραβήξουν την προσοχή μας με συνθέσεις όπως 'Heart', Golden Arrow' και το 'Paper Trails' ένα από τα πιο πλέον 'Jaar' κομμάτια. Το πολυαναμενόμενο δεύτερο άλμπουμ των DARKSIDE, "Spiral', ξεπέρασε τις προσδοκίες του κοινού που περίμενε 8 χρόνια για αυτή την κυκλοφορία, με τα singles ‘Liberty Bell’, ‘The Limit’ και ‘Lawmaker’ να ξεχωρίζουν μέσα από ένα αριστοτεχνικά ισορροπημένο άλμπουμ που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές: Περιμένοντας την νέα του δουλειά στο μεταξύ κυκλοφόρησαν μια live ηχογράφηση το “Live at the Spiral House” στο Λος Αντζελες.

Support Act : Ehohroma  

Ελεύθεροι από νόρμες, σε μια συναυλία που την περιμένουμε με ανυπομονησία στις 30 Οκτωβρίου, οι DARKSIDE ερχονται στα καλύτερα τους.  

TICKETS

https://cometogether.live/event/1036/darkside


Δεν υπάρχουν σχόλια: