12 Οκτ 2024

Η μαγεία της Disney σε μια υπερπαραγωγή στο ΟΑΚΑ

 



Disney in Concert

Believe in Magic!

 Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2024

ΟΑΚΑ Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ

ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΟΔΕΙΑ 56ΜΕΛΟΥΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΚΑΙ

ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΟΥ WEST END ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ.

Αν σας άρεσαν οι περσινές συναυλίες Disney 100, ετοιμαστείτε να μαγευτείτε με τη νέα περιοδεία της Disney in Concert "Believe in Magic" σε μια Arena Edition υπερπαραγωγή!



Ένα χρόνο μετά την επετειακές συναυλίες για τα 100α γενέθλιά της, οι μαγικές μελωδίες της Disney επιστρέφουν για να μας εντυπωσιάσουν ξανά. Ετοιμαστείτε για μια μαγευτική βραδιά που δεν μοιάζει με καμία άλλη, στο Disney in Concert - Believe in Magic, όπου η διαχρονική μαγεία της Disney ζωντανεύει μέσα από τη μουσική, την αφήγηση ιστοριών και το απόλυτο θαύμα.

Τα πιο λαμπρά αστέρια του West End, πρωταγωνιστές στα πιο διάσημα musical του Λονδίνου, ανεβαίνουν στη σκηνή μαζί με μια εμβληματική συμφωνική ορχήστρα 56 ατόμων για μια ζωντανή παράσταση που θα σας μεταφέρει κατευθείαν στο μαγευτικό κόσμο των παραμυθιών. Το "Believe in Magic" είναι κάτι περισσότερο από μια συναυλία - είναι ένα συγκινητικό ταξίδι μέσα από πασίγνωστες μελωδίες που αποτελούν το soundtrack των καλύτερων μας χρόνων.

Βυθιστείτε στη μαγεία των τραγουδιών που διαμόρφωσαν γενιές και γενιές. Από το Frozen στο Lion King και τη Mary Poppins και από τον Ηρακλή στην Μικρή Γοργόνα και τους Πειρατές της Καραιβικής.

 οι ήρωες Θα δούμε και θα ακούσουμε αγαπημένους ήρωες μικρών και μεγάλων όπως την  The Lion Kings (ο Βασιλιάς των Λιονταριών), η Έλσα , ο Ηρακλής, η Μικρή Γοργόνα, η Ραπουνζέλ, η Μουλάν, η Βαϊάνα, ο Αλαντίν αλλά και η Μίραμπελ, οι Πειρατές της Καραιβικής και η Μαίρη Πόπινς.

Ταυτόχρονα, μια εμβληματική γιγαντοοθόνη θα προβάλλει εκθαμβωτικές σκηνές από αγαπημένες ταινίες της Disney, μετατρέποντας αυτή τη βραδιά σε ένα πλήρως καθηλωτικό θέαμα πολυμέσων για όλη την οικογένεια, στην μεγαλύτερη παραγωγή Disney in Concert: the arena edition! που έχετε δει μέχρι σήμερα. Mια συναρπαστική περιπέτεια που θα πυροδοτήσει τη φαντασία και θα αγγίξει τις καρδιές όλων.





Δεν υπάρχουν σχόλια: