12 Οκτ 2024

Ζακλίν Σταματοπούλου ...φεγγάρι μου θαλασσινό το πρώτο χάδι δεν ξεχνώ

 


Ζακλίν Σταματοπούλου-«Φεγγάρι μου Θαλασσινό»

(Acoustic Version)

Μια ξεχωριστή φωνή και προσωπικότητα η Ζακλίν Σταματοπούλου με μια πετυχημένη πορεία στην Αθηναϊκή διασκέδαση αλλά   και εκτός Ελληνικών συνόρων  τα τελευταία χρόνια και με ιδιαίτερες συνεργασίες,ανανεωμένη και με άκρως ανεβασμένη καλλιτεχνική ατζέντα,είναι έτοιμη να μας εκπλήξει ευχάριστα για άλλη μια φορά.

Γεμάτη ενέργεια, με συντελεστές αξιόλογους κυκλοφορεί το νέο της τραγούδι με τίτλο «Φεγγάρι μου Θαλασσινό»- (Acoustic Version)ένα τραγούδι που σίγουρα θα αγκαλιάσει ο κόσμος, αφού έχει δείξει εξαιρετικό ενδιαφέρον για την ίδια τα τελευταία χρόνια.

Το «Φεγγάρι μου Θαλασσινό»- (Acoustic Version) είναι μία,γλυκιά και ρομαντική μπαλάντα,τους στίχους υπογράφει ο Πάνος Φαλάρας και τη Μουσική ο Αρίστος Μοσχοβάκης.



Ένα τραγούδι με συναίσθημα και ποιότητα, ρομαντικό  που αντιπροσωπεύει ανεκπλήρωτους ερωτες και είναι βασισμένο πάνω σε αληθινή ιστορία.

Το ιδιαίτερης αισθητικής music video που συνοδεύει το τραγούδι είναι  σε σκηνοθεσία του Τάκη Δαμάσχη και σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει.

Και τα γυρίσματα έχουν γίνει σε ιστιοπλοϊκό κάτω από το φως του φεγγαριού.

Η Ζακλίν είναι στα καλύτερα της έχοντας εξαιρετική σκηνική παρουσία και καλή διάθεση,είναι μια πολλά υποσχόμενη καλλιτέχνης που σίγουρα το όνομα της και η φωνή της θα μας απασχολήσουν τα επόμενα χρόνια, είναι μία από τις πλέον επιτυχημένες,εντυπωσιακές κι αγαπητές τραγουδίστριες της νεότερης γενιάς.




Ευχαριστούμε τον Σακη Κεχαγιόγλου και την Regatta Yachting για το σκάφος ΉPA.

e-mail:regatta.yachting@gmail.com

http://bit.ly/3BsZNRf

Μακιγιάζ (βίντεο κλιπ) Εsther Lalousis

Φότο:Κόκος

Ενορχήστρωση: Ανδρέας Αποστόλου

Μίξη ήχου Τάκης Αργυρίου στούντιο 111

Δεν υπάρχουν σχόλια: