25 Οκτ 2024

APON «Χιλιόμετρα» Το music video για τη νέα μεγάλη επιτυχία του

 


Ο APON, ο ταλαντούχος τραγουδοποιός που «σαρώνει» τα digital charts και τα social media με τα τραγούδια του, παρουσιάζει σε music video τη μεγάλη επιτυχία «Χιλιόμετρα».
Το «Χιλιόμετρα», που κυκλοφορεί από την Panik Records, συνοδεύεται από ένα ατμοσφαιρικό και με ιδιαίτερη αισθητική music video, που γυρίστηκε στο Λονδίνο. Τη σκηνοθεσία έκανε ο George Mpenioudakis.




Το «Χιλιόμετρα», σε μουσική και στίχους του APON και παραγωγή του ΙΑΜSTRONG, έχει γίνει πλατινένιο σε περίπου 1 μήνα κυκλοφορίας, ενώ το audio release του στο YouTube music κατέκτησε το no1 των trends επί 3 εβδομάδες και μετρά πάνω από 3,1 εκατομμύρια views. Παράλληλα, είναι απόλυτο viral στο TikTok, έχοντας περισσότερα από 8.000 video creations.

Την ίδια ώρα, o APON συνεχίζει τη σαρωτική επιτυχία και με το τραγούδια «Βοριάς», που έχει γίνει 4πλα πλατινένιο με περισσότερα από 42.000.000 streaming points μέσα σε περίπου τέσσερις μήνες, κατέκτησε το no1 του οfficial IFPI Airplay Chart by MediaInspector, αποτέλεσε το τραγούδι με τις περισσότερες πωλήσεις καθώς ήταν επί μακρόν no1 στο IFPI digital singles chart και έγινε no1 στο Spotify Viral50 Greece.
 
Βρείτε το  «Χιλιόμετρα» στις streaming υπηρεσίες: https://bfan.link/xiliometra

Δεν υπάρχουν σχόλια: