12 Σεπ 2024

Το Primer Music Festival έφερε και φέτος στην Ελλάδα τους superstars της παγκόσμιας EDM

 


PRIMER MUSIC FESTIVAL 2024
We Dared, We Loved, We Raved...

... Και βιώσαμε, μαζί με την κοινότητα του Primer Nation, το πιο φαντασμαγορικό οπτικοακουστικό γεγονός της χρονιάς!

Το Primer Music Festival, έφερε και φέτος στην Ελλάδα τους superstars της παγκόσμιας EDM όπως κάνει σταθερά από το 2018.

Οι MARTIN GARRIX, ERIC PRYDZ, RÖYKSOPP LIVE,
KÖLSCH, AGENTS OF TIME, ARGY, MORTEN, GORDO,
MISS MONIQUE, JUICY M, TUJAMO,
CHRISTIAN CAMBAS, NICK JOJO, PEDRIK και PLAYMEN

επαναπροσδιόρισαν την έννοια του φεστιβαλικού πάρτυ, σε ένα 2ήμερο και 18 ώρες μουσικήςπου κάλυψε όλο το φάσμα του σύγχρονου ηλεκτρονικού χορευτικού ήχου!

Και όλα αυτά, με τη συνδρομή του εντυπωσιακότερου stage που έχουμε δει ποτέ σε ελληνική διοργάνωση:

800 τμ οθονών led,
lasers, φωτιζόμενα βραχιόλια, άρτια visual fx και ήχος,συνδυάστηκαν για να δώσουν ένα  τελικό αποτέλεσμα που άφησε το δικό του μοναδικό αποτύπωμα και ανέβασε τον πήχη όσο καμία άλλη παραγωγή στο παρελθόν.

Εκτός από το μοναδικό στα ελληνικά χρονικά MAIN STAGE,
εντύπωση έκανε, τόσο μουσικά όσο και αισθητικά,
και το AFTERHOURS STAGE
όπου μεταφέρθηκε η δράση το βράδυ του Σαββάτου, παρατείνοντας τον χορό μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής!

Δες παρακάτω και μερικά χαρακτηριστικά
φωτογραφικά στιγμιότυπα
από το Afterhours Stage, στο Tae Kwon Do:
 

Ειδική αναφορά, τέλος, αξίζειστα βραχιόλια ανέπαφων συναλλαγών που υιοθέτησε το φετινό Primer Music Festival,κάνοντας τις ουρές στα ταμεία παρελθόν και συμβάλλοντας στη συνολικότερη θετική εμπειρία που βίωσαν οι θεατές.
Για πρώτη φορά μάλιστα σε ελληνική διοργάνωση, υπήρχε φέτος η δυνατότητα να φορτίσεις μόνος σου το βραχιόλι σου, πριν ή κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ,
αλλά και να κάνεις refund.

Τόσο το κοινό όσο και οι δημοσιογράφοι,από ελληνικά αλλά και κορυφαία διεθνή media
 που βρέθηκαν στην Αθήνα προσκεκλημένοι από το φεστιβάλ, έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις, κάνοντας διθυραμβικά σχόλια για το Primer Music Festival 2024.

"Το συγκινητικό feedback που παίρνουμε από τις χιλιάδες κόσμου που βρέθηκαν στο Primer,  αλλά και από τους καλλιτέχνες που εμφανίστηκαν στη φετινή διοργάνωση, είναι η καλύτερη επιβράβευση για τη δουλειά που γίνεται από όλη την ομάδα παραγωγής και τους συνεργάτες μας, ώστε κάθε χρόνο να προσφέρουμε όλοι μαζί στο κοινό, μία μοναδική εμπειρία. Σας ευχαριστούμε όλους!"
- Ανδρέας Πανάγος, CEO της Candy Cane Events
Διάβασε παρακάτω κάποια ενδεικτικά σχόλια του κοινού
που συλλέξαμε από τα social media:

"Είχα όνειρο να δω Morten και Martin Garrix από τα 13 μου.
Το κάνατε πραγματικότητα."

"Ultra Miami - Greek Edition!"

"Δεν μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να κάνετε του χρόνου
για να ξεπεράσετε το φετινό... αλήθεια."

"Ό,τι καλύτερο έχω βιώσει ποτέ! Δεν περίμενα ότι θα ξεπέρναγε τους Coldplay! Ήταν μαγικά."

"Ένα έχω να πω. Proud member of Primer Nation!"

"Ό,τι καλύτερο!!! Γιατί τελείωσε;"

"Δεν αρκούν μόνο δύο μέρες!"

"Κατάφερε άραγε κανείς να ξεπεράσει αυτό που ζήσαμε το ΣΚ;"
 

Στο παρακάτω βίντεο, δες μερικά χαρακτηριστικά στιγμιότυπα
από το Primer Music Festival 2024:
H ΔΕΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ PRIMER MUSIC FESTIVAL 2024!

Η ΔΕΗ, η κορυφαία εταιρεία ενέργειας, ως αναπόσπαστο κομμάτι του κοινωνικού και οικονομικού ιστού της χώρας, υποστηρίζει ενεργά τη μουσική και τον πολιτισμό. Με κεντρικό μήνυμα "Energy Out Loud", η ΔΕΗ δίνει ενέργεια στις συναυλίες Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών της ηλεκτρονικής μουσικής, που υπόσχονται να απογειώσουν το φετινό Primer Music Festival με τις μουσικές τους επιλογές.
Το Primer Music Festival 2024 ανεβάζει τον πήχη της διασκέδασης, εδραιώνοντάς το ως το πιο χορευτικό και πολυσυλλεκτικό μουσικό φεστιβάλ του καλοκαιριού.
Η ΔΕΗ, προωθώντας διάφορες μουσικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, υποστηρίζει ενεργά τη μουσική ως αναπόσπαστο στοιχείο του πολιτισμού και της ψυχαγωγίας. Επαληθεύει έτσι τον ρόλο της μουσικής να εμπνέει, να συγκινεί και να ενώνει. Συνδέοντας τη μουσική με τα πολλά και διαφορετικά κοινά της, η ΔΕΗ ενισχύει κάθε μορφή έκφρασης και δημιουργικότητας.
Μάθε κι αυτό!

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακού, το FREENOW, το #1 taxi app στην Ελλάδα και επίσημος συνεργάτης μετακίνησης του Primer Music Festival 2024 πραγματοποίησε περισσότερες από 2.000 διαδρομές μέσω του FREENOW app διευκολύνοντας τους φίλους της ηλεκτρονικής μουσικής, για να μετακινηθούν με ταξί άνετα και με ασφάλεια από και προς την Πλατεία Νερού.
H Candy Cane Events και όλη η ομάδα του Primer Music Festival 2024 ευχαριστούν θερμά τον Μεγάλο Χορηγό της διοργάνωσης, ΔΕΗ, όλους τους επίσημους χορηγούς και υποστηρικτές, φορείς και εταιρείες, καθώς και τους χορηγούς επικοινωνίας, για τη συμβολή τους στη μεγάλη επιτυχία της φετινής διοργάνωσης. Ραντεβού το 2025!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: