20 Σεπ 2024

Η Βασιλική Μιχαλοπούλου στο Σταυρό του Νότου (+plus) -Παρασκευή 11 Οκτωβρίου

 



Η Βασιλική Μιχαλοπούλου για πρώτη φορά

στο Σταυρό του Νότου (+plus)

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου

Η Βασιλική Μιχαλοπούλου ανεβαίνει για πρώτη φορά στη σκηνή του Σταυρού του Νότου (+plus) την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, για να μας ξεσηκώσει ξανά με το live και τη ζωντάνια της. Με την ολοκαίνουρια μπαλάντα «Είναι Κρίμα» και το δυναμικό «Περιμένω», προάγγελοι του πρώτου της προσωπικού δίσκου που αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο από τη MINOS EMI, το ήδη αγαπημένο «Απ’ το λίγο που σε ξέρω» με το οποίο μας συστήθηκε, αλλά και με δυνατές διασκευές παλιών και καινούργιων αγαπημένων τραγουδιών του ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου, η Βασιλική μας συστήνει το δικό της μουσικό κόσμο.

Από τον Φοίβο Δεληβοριά και τον Θανάση Παπακωνσταντίνου έως τους Hooverphonic και τους Vaya Con Dios και από τον Γιώργο Ζαμπέτα και τον Θέμη Καραμουρατίδη έως τον Goran Bregovic και τους Florence + The Machine, η Βασιλική μέσα από τη χαρακτηριστική της ερμηνεία και τον ξεχωριστό ήχο της μπάντας της, μας υπόσχεται μία ξεχωριστή μουσική εμπειρία.

Παίζουν οι μουσικοί Μιχάλης Ζέρβας (πλήκτρα), Τάσος Γιαννούτσος (κιθάρα), Γιώργος Κάστανος (πνευστά), Χρήστος Χλιούρας (τύμπανα) και Αλέξης Νασσάτι (μπάσο).

Η φωτογραφία της αφίσας είναι της Μαρίζας Καψαμπέλη.

Ακούστε το τραγούδι «Απ’ το λίγο που σε ξέρω» και δείτε το Official Videoclip στο YouTube: ΕΔΩ

Ακούστε το τραγούδι «Περιμένω» και δείτε το Official LyricVideo
στο YouTube: ΕΔΩ

Ώρα έναρξης | 22:00
Ώρα προσέλευσης | 21:30

Είσοδος | 12 ευρώ

Σταυρός του Νότου (+plus) | Φραντζή 14, Νέος Κόσμος

Τηλ. Kρατήσεων| 210 9226975

Δεν υπάρχουν σχόλια: