23 Σεπ 2024

Κυκλοφόρησε το "ΜΑΖΙ" της ΜΕΛΙΝΑΣ ΜΑΒΙΔΟΥ

 


«ΜΑΖΙ»

της Μελίνας Μαβίδου

"Δυο συλλαβές που μας ενώνουν"

Το «ΜΑΖΙ»… δυο συλλαβές σκέτη αγκαλιά! Μια λέξη… ολόκληρη ιστορία για τον καθένα μας ξεχωριστά, αλλά και για όλους μαζί! Το νέο τραγούδι της Μελίνας Μαβίδου κυκλοφόρησε στις αρχές του Σεπτέμβρη δίνοντας μας την πρώτη γεύση από το επερχόμενο άλμπουμ της. Με την καρδιά της στην Αθήνα και την ψυχή της στη Θεσσαλονίκη, μοιράζεται μαζί μας… μέσα από τα τραγούδια της… τον τρόπο με τον οποίο παρατηρεί τον κόσμο. Για εκείνη η μουσική είναι ένα ταξίδι και οι λέξεις τα οχήματα για να έρθουμε πιο κοντά. Και θα έρθουμε, μιας και καθημερινά δουλεύει νέα τραγούδια, πειραματίζεται με τον ήχο της και σχεδιάζει την πρώτη μας Live συνάντηση.

 Η Μελίνα Μαβίδου… για το “Μαζί”.

«Το “Μαζί” είναι ένα τραγούδι για τη συντροφικότητα, που σήμερα μοιάζει πιο αναγκαία από ποτέ, καθώς η αποξένωση και η απομόνωση γίνονται κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Το τραγούδι έρχεται να υπενθυμίσει τη δύναμη της ανθρώπινης επαφής και την αντίσταση στη μοναξιά, ενισχύοντας τη σημασία του να είμαστε κοντά στους ανθρώπους που αγαπάμε.

Το “Μαζί” είναι ένας ανεκτίμητος πλούτος, μια μικρή λέξη που το νόημά της δεν μπορεί να αντικατασταθεί πλήρως από κανένα συνώνυμο. Ελπίζω η μουσική να μας ενώνει και να μας φέρνει πιο κοντά.

Σας ευχαριστώ που ακούσατε το "Μαζί". Εύχομαι να σας άγγιξε και να το μοιραστείτε με τους ανθρώπους που σημαίνουν πολλά για εσάς.»



Η Μελίνα Μαβίδου… για το δίσκο σε σχέση με το “Μαζί”.

«Το "Μαζί" είναι το πρώτο τραγούδι από έναν δίσκο που δουλεύουμε εδώ και ενάμιση χρόνο. Αυτός ο δίσκος φέρνει μαζί του μια μίξη από διάφορα μουσικά είδη, παντρεύοντας διαφορετικούς ήχους με ελληνικό στίχο. Η μουσική είναι του Νίκου Κύρτσου και οι στίχοι δικοί μου.

Βρισκόμαστε στο στάδιο της παραγωγής και της ηχογράφησης, και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα μοιραστούμε μαζί σας το αποτέλεσμα μέσα στον επόμενο χρόνο. Μέχρι τότε, σας αφήνω το "Μαζί" για συντροφιά, ως μια πρώτη γεύση από αυτό που ετοιμάζουμε.»


Η Μελίνα.

Η Μελίνα Μαβίδου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και ζει στην Αθήνα. Είναι τραγουδίστρια, με σπουδές στο σύγχρονο και κλασικό τραγούδι. Ετοιμάζει τον πρώτο της προσωπικό δίσκο, με το πρώτο της τραγούδι που τιτλοφορείται "Μαζί" να έχει ήδη κυκλοφορήσει. Γράφει τους στίχους στα τραγούδια της και επιμελείται την αισθητική της παρουσίασης, αξιοποιώντας τις σπουδές της στο Τμήμα Θεάτρου του ΑΠΘ.

Έχει εμφανιστεί σε διάφορους συναυλιακούς χώρους και θέατρα, όπως το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, την Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών στη Βέροια, και το Principal Club Theater. Η αγάπη της για τη ρετρό μουσική την οδήγησε το 2017 στη δημιουργία του πρώτου της ελληνικού ρετρό συγκροτήματος.

Στόχος της είναι να ταξιδέψει η μουσική της και να συνδεθεί με τους ανθρώπους, χρησιμοποιώντας την τέχνη ως μέσο έκφρασης και επικοινωνίας.




Οι Συντελεστές του “Μαζί”.

Μουσική & Ενορχήστρωση: Νίκος Κύρτσος

Στίχοι & Ερμηνεία: Μελίνα Μαβίδου

Μίξη & Mastering: Άγγελος Αθανασιάδης

Μπάσο: Πέτρος Βαρθακούρης

Κρουστά: Τάκης Βασιλείου

Πλήκτρα: Γιώργος-Αιμιλιανός Σταυρινός

Ηχογράφηση: Kyriazis Studios & Zero Gravity Studios

Φωτογραφία Εξωφύλλου: Σωτήρης Κουντουριώτης

Photo credits: Σωτήρης Κουντουριώτης

 

Εδώ θα βρείτε το "ΜΑΖΙ" της ΜΕΛΙΝΑΣ ΜΑΒΙΔΟΥ

https://drive.google.com/file/d/11tE5obsagjIb32CNiIxvFPJqhaPKrb6H/view?usp=drive_link

Που μπορείτε να ακούσετε το “Μαζί”.

https://ffm.bio/8j37mj8

  

Δεν υπάρχουν σχόλια: