15 Σεπ 2024

ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ - ΜΙΡΕΛΑ ΠΑΧΟΥ - ΑΔΑΜ ΤΣΑΡΟΥΧΗΣ -ΠΛΑΖ ΑΡΕΤΣΟΥΣ - Φεστιβάλ "παρά θίν αλός" 2024


Φεστιβάλ "παρά θίν αλός" 2024”

Πάνος Μουζουράκης

«ΜΕΓΑΛΩΝΩ»

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024

Oι πόρτες ανοίγουν 20:00

Ακτή Αρετσού - Καλαμαριά

Ο Πάνος Μουζουράκης... «Μεγαλώνει», η μπάντα του μεγαλώνει κι αυτή, κι αυτό το καλοκαίρι παίρνουν τις θάλασσες και τα βουνά για μια μεγάλη περιοδεία, όπου θα παρουσιάσουν ένα απογειωτικό μουσικό σόου με τη σφραγίδα της αυθεντικής καλλιτεχνικής ιδιοσυγκρασίας του.

 Με περισσότερη ενέργεια από ποτέ, ο πολυδιάστατος καλλιτέχνης επιστρέφει στα live κουβαλώντας στις αποσκευές του το νέο του άλμπουμ «Μεγαλώνω» σε μουσική Θέμη Καραμουρατίδη και στίχους Γεράσιμου Ευαγγελάτου, μαζί με τραγούδια-σταθμούς από την προσωπική του δισκογραφία -και όχι μόνο-, και υπόσχεται να μας συνεπάρει στις πιο καυτές αλλά και δροσερές βραδιές του φετινού καλοκαιριού.

Προβοκατόρικος, ρομαντικός και θεατρικός, ο ανατρεπτικός ερμηνευτής και performer ταξιδεύει με μια μοναδική μουσική παράσταση ανά την Ελλάδα, με ένα πρόγραμμα που θα διασκεδάσει και θα συγκινήσει. «Μεγαλώνω», «Έπαθα Αγάπη», «Αυτή Είναι Η Ζωή», «Φίλα Με Ακόμα», «Μαντάμ», και δεκάδες ακόμα αγαπημένες επιτυχίες του συμπλέκονται με διασκευές τραγουδιών που μας συντροφεύουν διαχρονικά στη χαρά, στον πόνο, στον έρωτα, σε μια βραδιά γεμάτη κέφι, πάθος και, όπως πάντα, πολλές εκπλήξεις.

Αυτό το καλοκαίρι δίνουμε μουσικό ραντεβού με τον Πάνο Μουζουράκη σε πόλεις και νησιά όλοι εμείς που θέλουμε να αιωρούμαστε αντί να περπατάμε. Γιατί, μες στην τρέλα αυτού του κόσμου, εμείς επιμένουμε να μεγαλώνουμε χωρίς φόβο, αλλά με πάθος, μελωδίες, στιλ, ρυθμό, χορό, γέλιο και πολύ, πολύ κέφι!

Στη μεγάλη μουσική γιορτή του καλοκαιριού, να είσαι εκεί!


Μουσικοί:

Παύλος Καλτουρουμίδης - Πλήκτρα

Δημήτρης Καλονάρος - Τύμπανα

Δημήτρης Φροσύνης - Μπάσο

Αλέξανδρος Πουλιάσης - Κιθάρα

Δημήτρης Καραγιάννης - Σαξόφωνο

Διονύσης Κοκόλης - Τρομπέτα

Φεστιβάλ "παρά θίν αλός" 2024

Πάνος Μουζουράκης

«ΜΕΓΑΛΩΝΩ»

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024

Oι πόρτες ανοίγουν 20:00

Πλαζ Αρετσούς - Καλαμαριά


 


Φεστιβάλ "παρά θίν αλός" 2024

Τα ΝτουέταΤου Ελληνικού Κινηματογράφου

Μιρέλα Πάχου & Αδάμ Τσαρούχης

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024

οι πόρτες ανοίγουν 20:00

Ακτή Αρετσού - Καλαμαριά

Η Μιρέλα Πάχου και ο Αδάμ Τσαρούχης μας προσκαλούν να τραγουδήσουμε παρέα τα ντουέτα του ελληνικού κινηματογράφου αλλά και αγαπημένα τραγούδια από την προσωπική τους δισκογραφία.

Μαζί με μια σπουδαία ομάδα μουσικών, μας ταξιδεύουν σε γνωστές και αγαπημένες μελωδίες, ξυπνώντας μας μνήμες από τους αγαπημένους ήρωες της μεγάλης οθόνης και την ατμόσφαιρα περασμένων δεκαετιών.

Οι δύο καλλιτέχνες έχουν στο βιογραφικό τούς λαμπρές συνεργασίες που επηρεασαν και καθόρισαν την καλλιτεχνική τους πορεία.

Η Μιρέλα έχει συνεργαστεί, δισκογραφικά και επί σκηνής, με  σπουδαίους Έλληνες καλλιτέχνες, όπως: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Διονύσης Σαββόπουλος, Μίλτος Πασχαλίδης, Γιάννης Κότσιρας, Νίκος Πορτοκάλογλου, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Γιώργος Νταλάρας, Βασίλης Καζούλλης και πολλούς άλλους.


Ο Αδάμ έχει συνεργαστεί, δισκογραφικά και επί σκηνής, με  σπουδαίους Έλληνες καλλιτέχνες όπως: Φωτεινή Δάρρα,  Αλκίνοος Ιωαννίδης,  Μίμης Πλέσσας,  Μαρινέλλα, Δημήτρης Παπαδημητρίου, Γιάννης Μαρκόπουλος και πολλούς άλλους.

 Την Μιρέλα και τον Αδάμ συνοδεύουν  4 εξαιρετικοί μουσικοί (ηλ. κιθάρα, ηλ. μπάσο, πλήκτρα, τύμπανα)


Δεν υπάρχουν σχόλια: