21 Αυγ 2024

"Ικέτιδες του Αισχύλου" εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου

 


"Ικέτιδες του Αισχύλου"

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια και για τις δύο παραστάσεις της Επιδαύρου. Ανακοίνωση και άνοιγμα προπώλησης για το Ηρώδειο και τις παραστάσεις της Αθήνας.

Η εμβληματική τραγωδία του Αισχύλου «Ικέτιδες» περιοδεύει φέτος το καλοκαίρι σε επιλεγμένους σταθμούς σε όλη την Ελλάδα, από το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν και το Θέατρο του Νέου Κόσμου, σε σκηνοθεσία Μαριάννας Κάλμπαρη, με το κοινό να επιβραβεύει σε κάθε στάση, με θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα, τις εξαιρετικές ερμηνείες των Λυδίας Κονιόρδου, Λουκίας Μιχαλοπούλου, Λένα Παπαληγούρα, Άκη Σακελλαρίου, Γιάννη Τσορτέκη αλλά και του εντυπωσιακού γυναικείου Χορού της παράστασης με προεξάρχουσα τη Χριστίνα Σουγιουλτζή.

Ανακοινώνεται ότι τα εισιτήρια για την πολυαναμενόμενη παρουσίαση της παράστασης στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου στις 23 και 24 Αυγούστου είναι ήδη εξαντλημένα και για τις δύο ημέρες. Ως εκ τούτου, και προς αποφυγή πιθανής ταλαιπωρίας των θεατών, παρακαλούνται θερμά, όσοι δεν έχουν προμηθευτεί εισιτήριο, να μην προσέρχονται στον χώρο, καθώς δεν θα υπάρξει διάθεση εισιτηρίων από τα ταμεία του Αργολικού Θέατρου.

Χάρη στην πρωτοφανή ζήτηση, άνοιξε  η προπώληση για την παρουσίαση ακόμα περισσότερων παραστάσεων στην Αθήνα! Συγκεκριμένα, αποκλειστικά για τις παραστάσεις της Επιδαύρου, του Λυκαβηττού και του Ηρωδείου, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν έναν θεαματικό 50 μελή Χορό και ως σολίστ τη μοναδική Μαρίνα Σάττι, μαζί με τις χορωδούς από το δικό της γυναικείο χορωδιακό σχήμα CHÓRES.

Πρόλαβε τα εισιτήριά σου!

 Κλείσε εισιτήρια

Κλείσε εισιτήρια

Κλείσε εισιτήρια

 ...για τις υπόλοιπες στάσεις της πολυαναμενόμενης τραγωδίας σε Αθήνα, Γιάννενα και

Δεν υπάρχουν σχόλια: