21 Ιουλ 2024

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται το Φεστιβάλ Κασσάνδρας

 



Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται το Φεστιβάλ Κασσάνδρας στην Χαλκιδική που φιλοξενείται στο Αμφιθέατρο Σίβηρης και άνοιξε τις πύλες του στις 13 Ιουλίου .

Οι επόμενες θεατρικές και μουσικές παραστάσεις είναι :

Στις 27/7 το ΚΘΒΕ θα παρουσιάσει την μουσικοθεατρική παράσταση «Μαρίκα με είπανε- Μαρίκα με βγάλανε» σε σκηνοθεσία Αστέριου Πελτέκη και συμπαραγωγή με το ΔΗΠΕΘΕ Σερρών


Τον Αύγουστο 

Ο Αύγουστος αρχίζει με την συναυλία της μοναδικής Άννας Βίσση στις 2/8 και στις 3/8 σειρά θα έχει το «Σεσουάρ για δολοφόνους». Η κωμωδία των Mπρους Τζόρνταν & ΜέριλινΈιμπραμς θα έρθει στην Σίβηρη στο πλαίσιο της περιοδείας της.

Στις 4/8 θα ανέβει στη σκηνή η πολυσυζητημένη Μαρίνα Σάττι που υπόσχεται να ξεσηκώσει το κοινό.

Στις 6/8 θα ανεβεί η παράσταση «Ηρακλής και οι 12 άθλοι» σε σκηνοθεσία Μπιλιως Κωνσταντοπούλου από το θέατρο του Βορρά και την Kolossaion Production.

Ο πιο αγαπημένος ήρωας της ελληνικής μυθολογίας ζωντανεύει σε μια παράσταση γεμάτη περιπέτεια, χρώμα, μουσική, ακροβατικές χορογραφίες και εντυπωσιακά Fire Shows!

Στις 7/8 το ΔΗΠΕΘΕ Σερρών ανεβάζει την «Λυσιστράτη» του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία Εύης Σαρμή, ενώ στις 10/8 θα δώσει συναυλία η Νατάσσα Μποφίλιου παρουσιάζοντας και τα ολοκαίνουργια τραγούδια του δίσκου "Κάτι Καίγεται" που έχουν ήδη ξεχωρίσει και αγαπηθεί.

Στις 13/8 την σκυτάλη θα πάρει «Ο Μάγκας» της Πηνελόπης Δέλτα σε σκηνοθεσία Αθανασίας Καλογιάννη. Ο πιο αγαπημένος σκύλος της ελληνικής λογοτεχνίας παίρνει σάρκα και οστά από το Kids Theater και ενθουσιάζει μικρούς και μεγάλους.

Στις 16/8 θα δώσουν συναυλίες οι "ΜΕΛΙΣΣΕΣ" . Μαζί τους θα είναι η Marseaux.

Στις 17/8 θα παρουσιαστεί η κωμωδία της Δήμητρας Παπαδοπούλου «Ο παππούς έχει πίεση» σε σκηνοθεσία Χρήστου Τριπόδη. Τον ρόλο του Παππού ερμηνεύει ο Τάσος Χαλκιάς δίπλα σε έναν δυνατό κωμικό θίασο που απαρτίζουν οι Κρατερός Κατσούλης, Μαριλού Κατσαφάδου, Δήμητρα Στογιάννη, Ηρώ Πεκτέση και ο Άρης Αντωνόπουλος.

Σημεία προπώλησης εισιτηρίων: https://kassandrafestival.gr/%ce%b5%ce%b9%cf%83%ce%b9%cf%84%ce%b7%cf%81%ce%b9%ce%b1/

Δεν υπάρχουν σχόλια: