10 Ιουν 2024

ZAF: Εμφάνιση - έκπληξη με τον Chris Martin των Coldplay

 


Μία επική μουσική στιγμή εκτυλίχθηκε στη δεύτερη συναυλία των Coldplay στο ΟΑΚΑ, καθώς ο Chris Martin επέλεξε τον ΖAF για μια εμφάνιση - έκπληξη!

Ο frontman των Coldplay λάτρεψε το «Πες», το πολυπλατινένιο και viral δισκογραφικό ντεμπούτο του ZAF, που κυκλοφορεί από την Panik Records, θεωρώντας το ταιριαστό με τη μουσική του παγκοσμίου φήμης γκρουπ. Έτσι, επέλεξε τον νεαρό καλλιτέχνη ως έναν από τους πιο επιτυχημένους κι επιδραστικούς Έλληνες artists για να συμπράξει μαζί του στο μεγαλειώδες stage του ΟΑΚΑ, χωρίς η συνύπαρξή τους να έχει ανακοινωθεί προηγουμένως στο κοινό.

Ο Chris Martin έπαιξε το «Πες» στο πιάνο και ο ZAF τραγουδούσε, σε μία απροσδόκητη καλλιτεχνική στιγμή, μπροστά σε περισσότερους από 60.000 θεατές που τους αποθέωσαν. 

Ο ZAF, που πρόσφατα κυκλοφόρησε το πρώτο του EP με τίτλο «True Love Story - Part 1», είναι ένα από τα ταλέντα που σύστησε στο κοινό η Panik Records και μέσα σ’ ένα χρόνο έχει αναδειχθεί και ξεχωρίσει, τόσο με τα τραγούδια του, όσο και με τις live εμφανίσεις του.





ΖAF – «Χρόνος»
Το νέο του music video από το EP «TRUE LOVE STORY – Part 1»

Ο ZAF, ο πολυτάλαντος και hot newcomer που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις από το πρώτο κιόλας hit του, το «Πες», παρουσιάζει με music video το τραγούδι «Χρόνος», που περιλαμβάνεται στο πρώτο του ΕP, με τίτλο «ΤRUE LOVE STORY part 1».

To «Χρόνος» μεταφέρεται και στις οθόνες μας, μέσα από ένα κινηματογραφικό κι ιδιαίτερης αισθητικής music video, όπου ο ZAF αποφασίζει να αλλάξει τη ζωή του, «σπάζοντας» το κατεστημένο της καθημερινότητάς του. Τη σκηνοθεσία έκανε ο Κώστας Καρύδας. 

To «ΤRUE LOVE STORY part 1», που κυκλοφόρησε από την Panik Records στις streaming πλατφόρμες πριν από λίγες ημέρες, αποτελεί το πρώτο μέρος από το πρώτο album του ZAF, που θα αποκαλύπτεται σταδιακά και θα περιλαμβάνει κομμάτια με ελληνικό και αγγλικό στίχο σ' ένα emotional roller coaster.

Το EP περιλαμβάνει τρία τραγούδια, τα «Χρόνος», «True Love Story» και «Ξέρω Να Κρύβομαι», στα οποία ο ZAF υπογράφει τη μουσική, τους στίχους, την παραγωγή και την ενορχήστρωση, όπως και στα προηγούμενα singles του. 

Όπως έχει αποδείξει με όλες τις δουλειές του, η τέχνη του ZAF βασίζεται πάντα σε βαθιά και σημαντικά ανθρώπινα συναισθήματα. Σκοπός του project «TRUE LOVE STORY», το δεύτερο μέρος του οποίου θα κυκλοφορήσει σύντομα, είναι να υπενθυμίσει στον ακροατή να μη χάνει την πίστη και την ελπίδα στην πραγματική αγάπη, είτε τις φωτεινές ημέρες, είτε τις «σκοτεινές».

Παράλληλα με το νέο δισκογραφικό βήμα του, ο ZAF, που τον χειμώνα εμφανίστηκε δίπλα στον Κωνσταντίνο Αργυρό στη Θεσσαλονίκη, ετοιμάζεται για τις νέες live εμφανίσεις του, δίπλα στην Ελένη Φουρέιρα, στην καλοκαιρινή της περιοδεία ανά την Ελλάδα. 

Δείτε το video:

Δεν υπάρχουν σχόλια: