23 Ιουν 2024

Demy «Υπερφαινόμενο» Νέο Τραγούδι & Music Video

 


Η Demy γίνεται «Υπερφαινόμενο» και παρουσιάζει το νέο της τραγούδι και music video, μία μουσική πρόταση – έκπληξη, που κυκλοφορεί από την Panik Records.

Το «Υπερφαινόμενο» είναι το νέο βήμα στην πλούσια μουσική πορεία της Demy, το οποίο σηματοδοτεί τη μουσική της εξέλιξη και μία «στροφή» σε μοντέρνους pop ήχους. Τη μουσική υπογράφει ο Teo Pouzbouris και τους στίχους οι Demy, Teo Pouzbouris και ody icon.




Το «Υπερφαινόμενο» είναι διαθέσιμο και σε αγγλόφωνη version, ενώ συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό music video. Στο video, που σκηνοθέτησε η Lydia Tseda, βλέπουμε τη «μεταμόρφωση» και την απελευθέρωση της Demy, με τις οποίες εγκαινιάζει τη νέα συναρπαστική σελίδα της καριέρας της.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο η Demy ετοιμάζει τα επόμενα επαγγελματικά σχέδιά της. Ήδη έχει ανακοινωθεί ο πρωταγωνιστικός ρόλος της στη μίνι σειρά «Η Μαρία Που Έγινε Κάλλας», σε σκηνοθεσία και σενάριο Όλγας Μαλέα, την οποία θα παρακολουθήσουμε τη νέα σεζόν στην ΕΡΤ1, ενώ σύντομα θα γίνει γνωστό και το νέο θεατρικό βήμα της.
 

Βρείτε το «Υπερφαινόμενο» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:
https://bfan.link/yperfainomeno

English version:
https://bfan.link/hyperphenomenal

Δείτε το video:


Δεν υπάρχουν σχόλια: