15 Απρ 2024

Η Ελευθερία Πάτση στο Καφωδείο Ελληνικό,Θεσσαλονίκη



 Ελευθερια Πάτση

ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

Καφωδείο Ελληνικό

Η Ελευθερία Πάτση, την Τετάρτη 24 Απριλίου, μετά την κυκλοφορία των δύο καινούργιων της Singles,«Κοιτώ απ΄ το παράθυρο» και «Άσπρο μου τριανταφυλλάκι», έρχεται στην πόλη της, τη Θεσσαλονίκη και στο Καφωδείο Ελληνικό, για μία μοναδική παράσταση.
Έρχεται για να δημιουργήσει ξανά εκείνο το κλίμα της παρέας και της αληθινής διασκέδασης που μόνο εκείνη ξέρει να φτιάχνει, συμπαρασύροντας ακόμα και τους διστακτικούς σε μια αληθινή γιορτή.
Η Ελευθερία με την ερμηνευτική της αμεσότητα, δωρικότητα και ευαισθησία, το κορίτσι που σε αφοπλίζει με το τραγούδισμά του γιατί έχει τη στόφα των γυναικείων φωνών που έχουν χαραχτεί στη συναισθηματική μας μνήμη, με το πρόγραμμα της βραδιάς κάνει το παρελθόν να συναντηθεί με το σήμερα, δείχνοντας πως το τραγούδι δεν είναι τίποτε άλλο από εκείνη την λεπτή κλωστή που μας ενώνει όλους, στο «Ένα» που λησμονούμε ότι είμαστε.
Μαζί με τους εξαιρετικούς συνεργάτες της, τονΓιάννη Διαμαντίδη στο πιάνο, τον Αλέξη Βεργή στις κιθάρες και τον Μανόλη Μπάση στο μπουζούκι και το μαντολίνο, φτιάχνει το δικό της μουσικό τοπίο, τραγουδώντας τα δικά της, τα αγαπημένα άλλων και πολλά ακόμα από εκείνα που μας έχουν σημαδέψει.
Θα βρεθούμε στο ίδιο τραπέζι με τη Μοσχολιού, την Αλεξίου, την Τσανακλίδου, την Φριντζήλα, τον Άκη Πάνου, τον Ζαμπέτα, τον Χατζιδάκι, τον Ξαρχάκο, τον Μαρκόπουλο, τον Ανδριόπουλο αλλά και τον Κραουνάκη τον Μάλαμα και τον Παπάζογλου.
Θα είναι μια γιορτή του καλού ελληνικού τραγουδιού και μια μοναδική μουσική εμπειρία, από μια συγκινητική ερμηνεύτρια.
Σας περιμένουμε!
Φωνή, κιθάρα: Ελευθερία Πάτση
Πιάνο: Γιάννης Διαμιανίδης
Κιθάρες: Αλέξης Βεργής
Μπουζούκι, μαντολίνο: Μανόλης Μπάσης
Φωτογραφίες: Γιάννης Μαργετουσάκης
Επιμέλεια γραφιστικών: Έλενα Κοσμοπούλου
Επιμέλειαπρογράμματος: Ελευθερία Πάτση
Management– Επιμέλεια παραγωγής: Formiggart


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Καφωδείο Ελληνικό

Διεύθυνση: Ελευθερίου Βενιζέλου 45
Ώρα έναρξης: 21:00

Είσοδος: 13€
Κρατήσεις: 6949950530, 2310 279159

Δεν υπάρχουν σχόλια: