17 Απρ 2024

Η Barbra Streisand ηχογράφησε ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι με τίτλο "Love Will Survive"


ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ICON BARBRA STREISAND ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΤΗΣ SINGLE ΜΕ ΤΙΤΛΟ “LOVE WILL SURVIVE” ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ ‘THE TATTOOIST OF AUSCHWITZ

Η βραβευμένη με Emmy, Grammy, Oscar® και Tony τραγουδίστρια, ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης Barbra Streisand ηχογράφησε ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι, το "Love Will Survive" το οποίο θα ακούγεται στους τίτλους τέλους της επερχόμενης πρωτότυπης σειράς ‘The Tattooist of Auschwitz’ και θα κυκλοφορήσει μέσω της Panik Records/Sony Music.

Αυτή θα είναι η πρώτη ηχογράφηση της Streisand για τηλεοπτική σειρά και θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 25 Απριλίου πριν από την παγκόσμια έναρξη της σειράς στις 2 Μαΐου. 
 
Το "Love Will Survive" σε σύνθεση του δύο φορές βραβευμένου με Όσκαρ, Hans Zimmer σε συνεργασία με την υποψήφια για Emmy Kara Talve, μέλος της κολεκτίβας συνθετών Bleeding Fingers Music και τον βραβευμένο με Grammy Walter Afanasieff και με στίχους του υποψήφιου για Grammy και Χρυσή Σφαίρα Charlie Midnight.
 
Οι Zimmer και Talve έχουν επίσης συνθέσει την πρωτότυπη μουσική για την επερχόμενη σειρά στην οποία πρωταγωνιστούν οι Harvey Keitel, Melanie Lynskey, Jonah Hauer-King, Anna Próchniak και Jonas Nay.
 
Η Streisand με την καριέρα της να εκτείνεται σε περισσότερες από έξι δεκαετίες και να περιλαμβάνει πολλαπλές βραβευμένες και παγκόσμιες επιτυχίες όπως η δική της σύνθεση στα "Evergreen", "The Way We Were" και "Woman in Love", συνοδεύεται σε αυτή τη νέα ηχογράφηση από την παγκόσμιας κλάσης Συμφωνική Ορχήστρα του Λονδίνου υπό τη διεύθυνση του William Ross.
 
Την παραγωγή του τραγουδιού υπογράφουν οι πολυβραβευμένοι με Grammy Walter Afanasieff και Peter Asher.
 
Οι Barbra Streisand, Jay Landers και Russell Emanuel είναι οι εκτελεστικοί παραγωγοί.
 
Η Barbra Streisand λέει: "Λόγω της αύξησης του αντισημιτισμού σε όλο τον κόσμο σήμερα, ήθελα να τραγουδήσω το "Love Will Survive" στο πλαίσιο αυτής της σειράς ως έναν τρόπο να τιμήσω τις έξι εκατομμύρια ψυχές που χάθηκαν πριν από 80 χρόνια. Και επίσης για να πω ότι ακόμη και στους πιο σκοτεινούς καιρούς, η δύναμη της αγάπης μπορεί να θριαμβεύσει".
 
Η σειρά ‘Tattooist of Auschwitz’ είναι η ιστορία ενός ανθρώπου, του Lali (Hauer-King), ενός Σλοβάκου Εβραίου ο οποίος το 1942 εκτοπίστηκε στο Άουσβιτς, το στρατόπεδο συγκέντρωσης όπου δολοφονήθηκαν πάνω από ένα εκατομμύριο Εβραίοι κατά τη διάρκεια του Ολοκαυτώματος. 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: