22 Μαρ 2024

Αντώνης Μιτζέλος Κατερίνα Ντίνου για δύο Σαββατόβραδα στο Μεταξουργείο

 


Μετά τις 2 υπέροχες βραδιές του Ιανουαρίου που το κοινό αγκάλιασε τον Αντώνη Μιτζέλο, ο αγαπημένος καλλιτέχνης, επιστρέφει το Σάββατο 23 & 30 Μαρτίου στο MAJOR SEVEN παρέα με την Κατερίνα Ντίνου για δυο ακόμη «ήμουν κ εγώ εκεί» παραστάσεις που προβλέπονται συγκλονιστικές!                                                                                                                

Τους δυο καλλιτέχνες ενώνει η κοινή αγάπη για την μουσική και μια μακροχρόνια φιλία και συνεργασία. Και οι δύό μαζί, παρουσιάζουν μια νέα παράσταση με τον τίτλο «Απλά και αγαπημένα»! Παράσταση που αποτελεί μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία, εκρηκτική, φορτισμένη, συμμετοχική και ατμοσφαιρική, με τρελή διάθεση για «παιχνίδι» και ανατροπή.

Ένα κεφάτο και ποιοτικό πρόγραμμα στο οποίο εντάσσεται με αγάπη και σεβασμό, ένα αφιέρωμα στα τραγούδια του θρυλικού Μάνου Λοΐζου, που συνδύασε μοναδικά την τρυφερή σκέψη με τον πολιτικό λόγο! Αφιέρωμα που ενισχύει το αίσθημα που περνάει σαν σκυτάλη από καλλιτεχνική γενιά σε καλλιτεχνική γενιά, αφού ο Μάνος Λοΐζος καθόρισε το μουσικό τοπίο της εποχής του δίνοντας τραγούδια που μίλησαν στην καρδιά του κόσμου.

  Το Σάββατο 23 και 30 Μαρτίου, ο Αντώνης Μιτζέλος θα παρουσιάσει μία αγκαλιά από αγαπημένα τραγούδια του, «ιστορίες απ’ τα παλιά» και μέσα σε ένα κλίμα μυσταγωγικό θα ακούσουμε την Κατερίνα Ντίνου με την κιθάρα και το μπαγλαμαδάκι της, σε σπουδαία τραγούδια του Μάνου Λοΐζου, της προσωπικής της δισκογραφίας αλλά και σε μία σειρά από γνωστά τραγούδια του Αντώνη Μιτζέλου. 

Η Κατερίνα ξέρει να μας ταξιδεύει «Απλά και αγαπημένα» στο καλό ελληνικό τραγούδι με τις μοναδικές ερμηνείες της και την επιβλητική σκηνική της παρουσία και ο Αντώνης παίζει κιθάρες και τραγουδάει με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο, τραγούδια που έχει γράψει ο ίδιος και έχουν αγαπηθεί από το ευρύ κοινό τα τελευταία 40 χρόνια! Θα ακουστούν και καινούργια τραγούδια του συνθέτη, όπως το συγκινητικό «Εγώ είμαι εδώ και μη σε νοιάζει» αλλά και το «Ονειροβάτης» που μόλις κυκλοφόρησε! 

Έκπληξη της βραδιάς θα αποτελέσει ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι του Αντώνη σε στίχους και ερμηνεία της Κατερίνας Ντίνου που θα  ακουστεί για πρώτη φορά στις παραστάσεις στο Major 7. Θα παρουσιαστεί επίσης υλικό από το καινούργιο Album του Αντώνη Μιτζέλου «Music for DAN – Therapy game» που κυκλοφόρησε πρόσφατα, αλλά και το κιθαριστικό Dance single «Lysandra» που ήδη έχει συμπεριληφθεί σε διεθνείς συλλογές, καθώς και πολλά από τα αγαπημένα τραγούδια του όπως το Πόσο σε θέλω, 

Με το ίδιο μακό, Φύλακας  άγγελος, Κόψε και μοίρασε στα δύο, Σκόνη, Να μ’ αγκαλιάζεις, Δεν απαντά, Δεν λέει η καρδιά να μάθει, Πες μου θάλασσα κ.α. Θα τα ακούσουμε μαζί με τα «Σ’ακολουθώ», «Κι αν τα μάτια σου», «Ο στρατιώτης», «Όλα σε θυμίζουν», «Δελφίνι δελφινάκι» «’Έλα να με βρείς» κ.α συμμετέχοντας και τραγουδώντας όλοι μαζί, όπως συνηθίζεται στις παραστάσεις του Αντώνη και της Κατερίνας!

Line up:

Αντώνης Μιτζέλος (τραγούδι και κιθάρες)

Κατερίνα Ντίνου (τραγούδι, κιθάρα και μπαγλαμά)

Γιώργος Τσολάκος (πλήκτρα-πιάνο)

Ανδρέας Βουδούρης (πιάνο) 

Σάκης Κατσάτσος (μπάσο)

Βαγγέλης Παπαχριστόπουλος (Τύμπανα)                

Σάκης Γκίκας (μηχανικός ήχου)

Μπενάκη 7, Μεταξουργείο

Τηλ: 6949 207 008


Δεν υπάρχουν σχόλια: