11 Ιαν 2024

Την Τέιλορ Σουίφτ καλεί η Κομισιόν για να ψηφίσουν οι νέοι

 


Οι Ευρωεκλογές πλησιάζουν και η ΕΕ προσβλέπει στη βοήθεια της Τέιλορ Σουίφτ για να κινητοποιηθούν οι νέοι ώστε να πάνε να ψηφίσουν στις ευρωεκλογές στις 6-9 Ιουνίου.

Όπως αναφέρει το Politico, η ΕΕ χρειάζεται απλώς ένα νεύμα από την ίδια την Τέιλορ Σουίφτ ενόψει των ευρωκελογών του Ιουνίου.

«Κανείς δεν μπορεί να κινητοποιήσει τη νεολαία καλύτερα από τους ίδιους τους νέους», δήλωσε ο Σχοινάς την Τετάρτη κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. «Είναι οι νέοι που μπορούν να κινητοποιήσουν τους νέους περισσότερο από εμάς τους επιτρόπους».

«Ελπίζω πολύ ότι κάποιος από την ομάδα της θα παρακολουθήσει αυτή τη συνέντευξη Τύπου και θα της μεταφέρει το αίτημά μας», δήλωσε ο Μαργαρίτης Σχοινάς.

Εξάλλου, η συσπείρωση των νέων ψηφοφόρων δεν είναι κάτι καινούργιο για τη Σουίφτ. Τον Σεπτέμβριο του 2023, η τραγουδίστρια του «Shake it Off» ενθάρρυνε τους 272 εκατομμύρια followers της στο Instagram να εγγραφούν για να ψηφίσουν στις αμερικανικές εκλογές και, μέσα σε λίγες ώρες, το Vote.org είχε πάνω από 35.000 εγγραφές, 23% αύξηση σε σχέση με την προηγούμενη χρόνια.

O Μαργαρίτης Σχοινάς υπενθύμισε ότι η Τέιλορ Σουίφτ ξεκινά το ευρωπαϊκό σκέλος της περιοδείας την άνοιξη του 2024 (όχι πολύ πριν από τις ευρωπαϊκές εκλογές!) και θα βρεθεί στην Ευρώπη τον Μάιο και μάλιστα, την ημέρα της Ευρώπης στις 9 Μαΐου θα είναι στο Παρίσι.

Πηγή https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: