16 Σεπ 2023

ZARA LARSSON KAI DAVID GUETTA MAZI ΣΤΟ ΝΕΟ TRACK "ON MY LOVE"


 Η ZARA LARSSON KAI O DAVID GUETTA

ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ TRACK
"ON MY LOVE"

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

Praise for ‘Can’t Tame Her’

“Rife with 80s-leaning sparkling synths…ushering in her new era…” - DIY
““An exhilarating romp…in the high space between futurism and nostalgia” - The Forty Five
“An ode to feminine power…Zara Larsson is every inch the pop star” - CLASH
“Rousing, cinematic” - NME
“Pop juggernaut…a masterclass” - The Face

Η δυναμική popstar Zara Larsson κυκλοφορεί το ολοκαίνουργιο single της, ‘On My Love’, με τον David Guetta μέσω της Panik Records/Sony Music. Το νέο αυτό τραγούδι διαδέχεται το επιτυχημένο ‘Can’t Tame Her’ και μία καλοκαιρινή σεζόν κατά τη διάρκεια της οποίας την απολαύσαμε στο debut της ως ηθοποιός στην ταινία του Netflix, ‘A Part Of You’. 
 
Μετά την κοινή τους συνεργασία στο ‘This One’s For You’, το οποίο ήταν το επίσημο τραγούδι για το UEFA EURO 2016, η Zara Larsson και ο David Guetta κάνουν μια δυναμική επανένωση στο άκρως μελαγχολικό καλοκαιρινό τραγούδι ‘On My Love’, το οποίο κυκλοφορεί παράλληλα με το επίσημο video όπου βλέπουμε πως περνάει μια καλοκαιρινή μέρα η Zara με την αδερφή της, Hanna. Δείτε το εδώ. Παρουσιάζοντας το τραγούδι, η Larsson σχολίασε: Το “ ’On My Love’ είναι ένα τραγούδι που μιλάει για τις σχέσεις στη ζωή που σημαίνουν τα πάντα για εμάς. Είτε είναι μία πλατωνική σχέση, με κάποιο μέλος της οικογένειας, έναν εραστή, μία φιλία a friendship ή οτιδήποτε άλλο – όλοι χρειαζόμαστε κάποιον που μας δίνει χαρά, γιατί στην τελική αυτό είναι που μας δίνει ζωή”.




Το ‘On My Love’ αποτελεί την πιο πρόσφατη κυκλοφορία του David Guetta μετά το ‘Baby Don’t Hurt Me’ με τους superstars Anne-Marie και Coi Leray, το οποίο έχει γίνει χρυσό σε χώρες της Ευρώπης και βρέθηκε στο Τop 20 του Ηνωμένου Βασιλείου. Όντας ο 9ος καλλιτέχνης με τα περισσότερα streams παγκοσμίως στο Spotify, ο Guetta κατάφερε να κερδίσει το βραβείο Brit στην κατηγορία ‘Producer of the Year’ στα βραβεία BRITs αλλά και να βρεθεί στην κορυφή της λίστας του ‘DJ Mag’s’ #1 DJ για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά. 

 
Το 2023 φαίνεται πως είναι μία χρονιά καλλιτεχνικής επαναπροσδιόρισης για την Zara Larsson με βάση τις ρίζες της. Το ‘Can’t Tame Her’ κατάφερε να παραμείνει για περισσότερες από 16 εβδομάδες εντός του Βρετανικού Top 40, έφτασε στο Νο.3 του iTunes, και Νο. 1 στο US Dance Radio, το οποίο ήταν και η πρώτη της επιτυχία μέσω της δικής της εταιρίας, από όπου κυκλοφόρησε και το επόμενο τραγούδι ‘End of Time’.

Δεν υπάρχουν σχόλια: