28 Σεπ 2023

Ο " Μπακαλόγατος" ξεκίνησε το Φθινοπωρινό του ταξίδι




Το Φθινόπωρο έφτασε και μας ταξιδεύει σε μέρες βροχερές αλλά και ζεστές  . 

Το ταξίδι του ακολουθεί  το γευστικό και μουσικό στέκι " Μπακαλόγατος " στην Καισαριανή με τον  πανέμορφο κήπο του αλλά και τον εσωτερικό του χώρο που θυμίζει εκείνα τα χρόνια της παλιάς Αθήνας. 

Καλωσόρισε λοιπόν ο " Μπακαλόγατος" το Φθινόπωρο του 2023 με μοναδικές βραδιές γεμάτες από πλούσιες γεύσεις και  διαχρονική λαϊκή , παραδοσιακή και ρεμπέτικη  μουσική από τον δεξιοτέχνη του μπουζουκιού Γιώργο Γεωργόπουλο και το Φίλιππο Πλακιά.




Εκεί κάτω από τον Υμηττό στην ιστορική γειτονιά ...συχνάζουν με το μπουζούκι του Γιώργου , την κιθάρα του Φίλιππου και τις φωνές τους   ιστορικά τραγούδια  ανεξίτηλα στον χρόνο που υπέγραψαν  οι μεγαλύτεροι δημιουργοί  και ερμήνευσαν σπουδαίοι τραγουδιστές.


Σε λίγα βράδια θα επιστρέψει στην παρέα του Γιώργου και του Φίλιππου η Αθηνά Γεωργοπούλου που έχει κερδίσει την αγάπη των πιστών της λαϊκής διασκέδασης. 

Κάθε βράδυ εκτός Δευτέρας αλλά και τα μεσημέρια της Κυριακής ο παντός καιρού  " Μπακαλόγατος" είναι τα τελευταία χρόνια  σημείο συνάντησης  για τους φίλους της ατόφιας Ελληνικής διασκέδασης.

Καισαριανή :Ηρώων Πολυτεχνείου 44 Τηλ 2130377485 - 6977093880

  

Δεν υπάρχουν σχόλια: