24 Αυγ 2023

Το γκολ του Μαντσίνι δίνει ελπίδες για την ρεβάνς στο ΟΑΚΑ

 

O Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα με 2-1 στην Πορτογαλία από την Μπράγκα . 

Η ομάδα του Γιβάνοβιτς που ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα  μπορούσε να πάρει ένα καλλίτερο αποτέλεσμα ειδικά από μια χαμένη ευκαιρία  του Σπόραρ στο 62'

  Το μοναδικό γκολ του ΠΑΟ   πέτυχε στο 95' ο Μαντσίνι βάζοντας τα θεμέλια  έτσι  ώστε  στο ΟΑΚΑ στις 28/8  η ομάδα της Αθήνας να παλέψει για το αποτέλεσμα που θα την στείλει στους ομίλους του ΟΥΕΦΑ  Champions League .

Τα γκολ για την Μπράγκα πέτυχαν στο 51' ο Ρουίθ  και στο 74 ο Τζαλό μετά από τραγικό λάθος της άμυνας  των πράσινων.

Να σημειώσουμε ότι στο χθεσινό παιχνίδι μπήκε αλλαγή στο 76' ο Αιτόρ επιστρέφοντας μετά τον τραυματισμό του στην ενεργό δράση ενώ την πρώτη του εμφάνιση έκανε στο 81' αλλαγή με τον Ρουμπέν   ο νεοαποκτηθείς Αράο 

Διαιτητής: Φέλιξ Τσβάιερ (Γερμανία)

Κίτρινες: Νιακατέ, Φόντε - Τζούριτσιτς, Αράο, Μπρινιόλι

ΜΠΡΑΓΚΑ (Αρτούρ Ζόρζε, 4-3-3): Ματέους, Γκόμεζ, Φόντε, Νιακατέ, Μαρίν, Μουσράτι (36’ λ.τρ. Αντρέ Όρτα), Καρβάλιο, Ρικάρντο Όρτα (85’ Ρόνι Λόπες), Πίτσι (66’ Τζαλό), Μπρούμα (85’ Κάστρο), Αμπέλ Ρουίθ (85’ Μπανζά).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς, 4-2-3-1): Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Γεντβάι, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Ρουμπέν (81’ Αράο), Βιλένα (76’ Τσέριν), Παλάσιος (76’ Αϊτόρ), Τζούριτσιτς (65’ Μπερνάρ), Μαντσίνι, Σπόραρ (65’ Ιωαννίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: