23 Αυγ 2023

Αντβέρπ – ΑΕΚ 1-0 : H ΑΕΚ θα ψάξει την ανατροπή στην «OPAP Arena»



 Την ήττα με 1-0 γνώρισε χθες η ΑΕΚ από την Αντβέρπ στο Βέλγιο  που έπαιξε με παίκτη λιγότερο για παραπάνω από 40 λεπτά λόγω απευθείας κόκκινης στον  Μπατάιγ  και θα ψάξει την ανατροπή στην «OPAP Arena», για να βρεθεί στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωση του 
Champions League  την επόμενη Τετάρτη (30/8).

Το γκολ πέτυχε ο  Γιάνσεν στο 16ο λεπτό.

Στην συνέχεια  η ΑΕΚ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, με τον Λιβάι Γκαρσία να έχει τρεις καλές στιγμές, ωστόσο στάθηκε άτυχος, καθώς τραυματίστηκε κι έγινε αναγκαστική αλλαγή. Ο Πόνσε πήρε τη θέση του κι έκανε ντεμπούτο με τα «κιτρινόμαυρα», μετά την επιστροφή του στην ομάδα.


Παρά τα σημεία κόπω  που έδειξε η ομάδα του Ματίας  Αλμέιδα  τρεις ημέρες μετά την υπερπροσπάθεια κόντρα στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ  σύμφωνα με τις δυνατότητες της μπορεί να κάνει την ανατροπή  στην  έδρα της

Η ΑΕΚ, είχε  στο πλευρό της περίπου 1.000 οπαδούς της .

Διαιτητής: Φρανσουά Λετεσιέ (Γαλλία)
Κίτρινες: Ντε Λετ, Μπιτέζ - Σιμάνσκι, Πινέδα
Κόκκινη: Μπατάιγ (51')


ΑΝΤΒΕΡΠ (Μαρκ Φαν Μπόμελ): Μπιτέζ, Μπατάιγ, Ντε Λετ, Αλντερβάιρελντ, Κουλιμπαλί, Φερμέιρεν, Μπαλίκουϊσα, Εκέλενκαμπ (56΄ Βαν ντεν Μπος), Κεϊτά, Οντρέικα (56΄ Βάινς), Γιάνσεν (70΄ Μούγια)


ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Σιντιμπέ (67΄ Αραούχο), Μουκουντί, Βίντα, Χατζισαφί, Σιμάνσκι (46΄ Γιόνσον), Πινέδα, Άμραμπατ, Γκατσίνοβιτς (67΄ Ελίασον), Τσούμπερ (67΄ Μάνταλος), Γκαρσία (36΄λ.τρ. Πόνσε)

Δεν υπάρχουν σχόλια: