4 Ιουλ 2023

ROUS : Σήμερα 4/7 στη Πλαζ Αρετσούς (Summer In The City Festival)

 


ROUS

ΤΡΙΤΗ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023

SUMMER IN THE CITY , Πλαζ Αρετσούς

Μετά από μια σειρά επιτυχημένων μυσταγωγικών εμφανίσεων σε όλη τη χώρα, ο Γιώργος Ρους επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για μοναδική καλοκαιρινή εμφάνιση στη Πλαζ Αρετσούς , την Τρίτη 4 Ιουλίου  

Συστήθηκε το 2010 ως Rous μέσα από τη μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία «Εξαιρέσεις». Αμέσως μετά ακολούθησε ο πρώτος του ομώνυμος δίσκος. Το «Κόκκινο φως», οι «Μαριονέτες», η «Ιδιαίτερη σχέση», το «Όλοι χορεύουν με την Κ», το «Άδικο στο σώμα», μας οδήγησαν πιο βαθιά στον κόσμο του, αποκαλύπτοντας έναν καλλιτέχνη με ξεχωριστό μουσικό στίγμα, δίνοντας αργότερα τη σκυτάλη σε τραγούδια όπως το «Λουλούδι του δρόμου», «Εσύ», «Γκύζη», «Ποια αγάπη», «Από μια θάλασσα άλλη», κ.ά. με την κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ του «Rous II» (2017).

Έχει συνεργαστεί με σπουδαία ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, τόσο στη σκηνή, όσο και ως τραγουδοποιός, όπως, Χάρις Αλεξίου, Γιάννης Κότσιρας, Χρήστος Θηβαίος κ.ά, γράφοντας παράλληλα μουσική για το θέατρο και τον κινηματογράφο.

 Παραγωγή - Management: Cricos

 



ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Summer In The City Festival 2023
Πλαζ Αρετσούς, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη
(Πλαζ 551 00, είσοδος από Νικ. Πλαστήρα)

🕗 Ώρα προσέλευσης: 20.00
🕘 Ώρα Έναρξης: 21:00

• Ηλεκτρονική Προπώληση μέσω Viva.gr:

☎️📲Για κρατήσεις θέσεων επικοινωνείτε τηλεφωνικά στο 2310.510081
📩 Εναλλακτικά: επικοινωνείτε με μήνυμα στο inbox της σελίδας στο Facebook Summer In The City SKG Festival με το ονοματεπώνυμό σας, κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας και τον αριθμό των ατόμων της κράτησης.

Summer in the City - SKG Music Festival!
Ο καλοκαιρινός πολιτιστικός θεσμός στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, στην πλαζ Αρετσούς, ενός πανέμορφου παραλιακού, ιστορικού και φιλόξενου χώρου με εύκολη πρόσβαση (Γραμμή 5 ΟΑΣΘ στάση Καμινίκια και μεγάλος χώρος parking)


Δεν υπάρχουν σχόλια: