29 Ιαν 2023

SPOTLIGHT 2023 : CHANNEL TRES

 


O Sheldon Young, γνωστός ως Channel Tres, γεννήθηκε στις 26 Μαΐου 1991 στο Compton της Καλιφόρνια στις ΗΠΑ. Ο νεαρός Sheldon, μεγάλωσε και έζησε τα νεανικά του χρόνια δίπλα στους προπάππους του, περνώντας τον περισσότερο χρόνο παίζοντας drums για την σχολική χορωδία. Ως ενήλικας σπούδασε μουσική σ’ένα κλειστό Χριστιανικό πανεπιστήμιο στο Tulsa της Oklahoma και όταν γύρισε μετά τις σπουδές στο Λος Άντζελες βρέθηκε μ’έναν παιδικό του φίλο με τον οποίο έφτιαχνε μουσικές για καλλιτέχνες όπως Kehlani, Wale και Duckwirth μεταξύ άλλων.


To 2018 με το καλλιτεχνικό όνομα Channel Tres πλέον, κυκλοφόρησε το τραγούδι “Controller”το οποίο κατάφερε να ακουστεί στο ραδιόφωνο του BBC Radio 1ενώ ο Αυστραλιανός σταθμός Triple J το χαρακτήρισε ως μία από τις μεγαλύτερες cult επιτυχίες εκείνη τη χρονιά.
 
Ο ίδιος συνέχισε την μουσική του πορεία κυκλοφορώντας EP και άλλα singles όπως το ‘Black Moses’ στο οποίο συμμετέχει ο JPEGMAFIA, γνωρίζοντας επιτυχία, ενώ την περίοδο του 2019 έκανε και τα πρώτα shows του ως headliner.
 
Μέσα στο 2022, ο Channel Tres κυκλοφόρησε το τραγούδι ‘6ΑΜ’ μέσω της Panik Records/Sony MusicΤο track έγινε viral στο Tik Tokμετρώντας εκατοντάδες χιλιάδες προβολές και creations λόγω του ιδιαίτερου χορού που υπάρχει στο επίσημο video. Με ένα viral hit και ένα album που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα, τα πράγματα προμηνύονται να είναι εκρηκτικά το 2023 για τον Channel Tres. 


ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ SINGLE "6AM" ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: