24 Νοε 2022

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος στην εκδήλωση των Ενόπλων Δυνάμεων στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

 




Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος
στην εκδήλωση των Ενόπλων Δυνάμεων
στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Στο πλαίσιο της ημέρας εορτασμού των Ενόπλων Δυνάμεων και των Εισοδίων της Θεοτόκου (Προστάτιδας των Ενόπλων Δυνάμεων) την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου το ΓΕΕΘΑ οργάνωσε πολιτιστική εκδήλωση η οποία έλαβε χώρα στο Κέντρο Πολιτισμού «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος»!

Ο δημοφιλής ερμηνευτής Γεράσιμος Ανδρεάτος συμμετείχε στο πρόγραμμα της εορταστικής εκδήλωσης ερμηνεύοντας τραγούδια σε στίχους και μουσική κορυφαίων Ελλήνων στιχουργών και συνθετών συμπράττοντας με την Αναστασία Μουτσάτσου, την διακλαδική ορχήστρα των Ενόπλων Δυνάμεων με επικεφαλής τον Επισμηναγό Αλέξανδρο Λιτσαρδόπουλο (ΜΟΥΣ) και την Παιδική Χορωδία «Con Anima» του Συλλόγου Εργάνη Γέρακα.


Παρουσιαστές της εκδήλωσης ήταν η δημοσιογράφος Βίκυ Φλέσσα και ο ηθοποιός Γρηγόρης Βαλτινός ενώ στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα συμμετείχαν ακόμα η σοπράνο Ευδοκία Μωυσίδου, ο τενόρος Ναύτης ΕΠΟΠ (ΜΟΥΣ) Ανδρέας Καραούλης και ο 10χρονος πιανίστας και συνθέτης Στέλιος Κερασίδης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο Γεράσιμος Ανδρεάτος παρέλαβε αναμνηστική πλακέτα από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: