17 Οκτ 2022

Ο Κωστής Μαραβέγιας επιστρέφει στο Σταυρό του Νότου

 

 Ο Κωστής Μαραβέγιας μετά από δέκα χρόνια επιστρέφει εκεί από όπου ξεκίνησε, στο μουσικό του σπίτι, στον Σταυρό του Νότου.

 Ο δημοφιλής τραγουδοποιός ανεβαίνει ξανά στην Κεντρική Σκηνή, από τις 4 Νοεμβρίου και για οκτώ συνολικά Παρασκευές, προκειμένου να παρουσιάσει νέα τραγούδια από το επερχόμενο άλμπουμ του.

"Η επιστροφή στο σπίτι, έχει πάντα τη λαχτάρα της συνάντησης, της επικοινωνίας, της αφήγησης. Με φίλους μαζεμένους, στην Κεντρική Σκηνή, θα πω τα τραγούδια που θα έλεγα αν σας καλούσα στο σαλόνι μου στο Παγκράτι μια Κυριακή απόγευμα, ένα βράδυ Παρασκευής, σαν να είχα να σας δω πολλά χρόνια. Θα σας πω και τα καινούργια που έγραψα, θέλω να μου πείτε γνώμη. Θα ακούσω κι εγώ τις ιστορίες σας και αν μας βγει τις κάνω με τη μπάντα επί τόπου τραγούδι. Αυτό μου έχει λείψει. Ένας χώρος να σας βλέπω έναν προς έναν, που θα συνομιλούμε και θα τραγουδάμε αγκαλιασμένοι. Μετά από τη μεγάλη συναυλία στην Α’ Πλαζ Βούλας, επιστροφή στο σπίτι. Για να παίρνουμε δύναμη και θάρρος. Καλή αντάμωση."

Κωστής Μαραβέγιας

Στον νέο αυτό κύκλο ζωντανών εμφανίσεών του ο τραγουδοποιός θα συνοδεύεται από Ξένια Ντάνια και την δυναμική μπάντα του.

Διεύθυνση: Αμβροσίου Φραντζή & Θαρύπου 37

Περιοχή: Νέος Κόσμος

Τηλέφωνο: 210 9226975 | www.stn.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια: