3 Ιουλ 2022

To Artpodcast της Γιώτας Τσιμπρικίδου έγινε χρυσό

 


To Artpodcast της Γιώτας Τσιμπρικίδου έγινε χρυσό!

«Καλύτερο Podcast στην κατηγορία Τέχνες – Πολιτισμός» στο Digital Media (DIME) Awards 2022

 

Μια μεγάλη διάκριση για το Artpodcast που έχει γίνει συνήθεια δεκάδων χιλιάδων ακροατών...

Γεννήθηκε στα μέσα του Οκτώβρη του 2020 σε μια Ελλάδα που μόλις άρχισε να αγκαλιάζει τα Podcasts και με motto τη φράση «Άκου την Τέχνη» έχει καταφέρει να κερδίσει σταθερά αυξανόμενο κοινό που ενδιαφέρεται για την Τέχνη, τα Γράμματα, τον Πολιτισμό, το Βιβλίο, το Θέαμα. Με σχεδόν 60 επεισόδια, συνεντεύξεις, αφιερώματα, πλούσιο ηχητικό υλικό και κείμενα, το Artpodcast - που φέρει την υπογραφή, την αισθητική, αλλά και την πολυετή εμπειρία της δημοσιογράφου, ραδιοφωνικής παραγωγού, voice over artist Γιώτας Τσιμπρικίδου - ξεχωρίζει για την αρτιότητα και την ποιότητά του. 


Με γνώμονα την πολυκαναλικότητα και σεβασμό στις διαφορετικές συνήθειες κάθε χρήστη - ακροατή, είναι διαθέσιμο και προσβάσιμο από τις δημοφιλέστερες audio πλατφόρμες και εφαρμογές, καθώς και από το artpodcast.gr

Στα φετινά Digital Media (DIME) Awards 2022 – διοργάνωση Marketing Week & Boussias και συγκεκριμένα στην κατηγορία "Best Podcast Arts & Culture" το Artpodcast απέσπασε το χρυσό βραβείο! Στη βραδιά της απονομής η founder Γιώτα Τσιμπρικίδου παραλαμβάνοντας το βραβείο μίλησε για το όραμα, την πολλή δουλειά και την προσήλωση στον χώρο της Τέχνης και του Πολιτισμού.



Με την υπόσχεση πως η συνέχεια θα είναι ακόμη καλύτερη, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ακροατές του Artpodcast στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και στους εξαιρετικούς καλεσμένους των επεισοδίων για την εμπιστοσύνη τους.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: