12 Ιουλ 2022

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά



Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έρχεται και φέτος το καλοκαίρι, με νέα μπάντα, με τα καινούρια τραγούδια του Σταμάτη Κραουνάκη που πρόσφατα κυκλοφόρησαν σε ένα album με τίτλο

" ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ" αλλά και με όσα έχουμε αγαπήσει μέχρι τώρα σε μια περιοδεία σε όλη την Ελλάδα!

Την Δευτέρα 18 Ιουλίου θα βρεθεί στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά, σε ένα θέατρο που αγαπάει πολύ και την αγαπάει επίσης πολύ!
Θα μας ταξιδέψει με τα τραγούδια που θέλει να μας πει για να διασκεδάσουμε, να αγαπήσουμε, να νιώσουμε, να συγκινηθούμε, να χαμογελάσουμε, να χορέψουμε και να ελπίσουμε όλοι μαζί. Όπως κάνουμε πάντα με την Ελεωνόρα, αλλά τώρα με περισσότερο πάθος γιατί ξέρουμε ότι δεν είναι δεδομένο. Και ξέρουμε πως έχουμε όλοι ανάγκη αυτή την έκρηξη συναισθημάτων!
Και η αλήθεια είναι ότι πάντα είναι δύσκολο να μαντέψεις ένα πρόγραμμα της Ελεωνόρας γιατί κάθε φορά διαφέρει, κάθε φορά είναι αυτό που νιώθει. Ξέρεις όμως ότι η Ελεωνόρα στην σκηνή είναι πάντα πηγαία και αυθεντική, είναι ένα σώμα και μια φωνή που φλέγεται, είναι πάντα παρούσα και ειλικρινής.
Τα υπόλοιπα συμπληρώνονται απ’ όσους βρίσκονται κάτω από την σκηνή. Εσάς που σας περιμένουμε για να γίνει αυτό το βράδυ του καλοκαιριού, ένα και μοναδικό για όλους.
Δεν πάμε για να θυμηθούμε ή να ξαναζήσουμε, δεν πάμε για καμία κανονικότητα, πάμε για να ζήσουμε κάτι σαν να είναι η πρώτη και η τελευταία φορά.
Μαζί της οι εξαιρετικοί μουσικοί: Γιάννης Αγγελόπουλος – τύμπανα, Λάμπης Κουντουρόγιαννης – κιθάρες, Βασίλης Νησσόπουλος – μπάσο, Ντίνος Χατζηιορδάνου – ακορντεόν, Στέλιος Φραγκούς - πλήκτρα, πιάνο.
Ηχοληψία: Γιάννης Λαμπρόπουλος, Ανδρέας Κουταλάς
Σχεδιασμός - Χειρισμός φώτων: Γιώργος Τσάβαλος


ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ
ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2022
ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ
ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022
ΒΕΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21:00
ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΤΙΣ 19.30
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
18€ Α Ζώνη - Κεντρικές κερκίδες
15€ Β Ζώνη - Πλαϊνές κερκίδες
ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ
ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2022
ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ
Το πρόγραμμα των συναυλιών της Ελεωνόρας όπως έχει διαμορφωθεί ως τώρα, έχει ως εξής μετά τους σταθμούς της σε Ύδρα και Πολύγυρο 
13 Λευκωσία, Σκαλί Αγλαντζιάς
14 Λεμεσός, Αμφιθέατρο Πάνω Πολεμιδίων
16 Πάφος, Χάνι του Ιμπραήμ
18 Πειραιάς, Βεάκειο θέατρο Πειραιά
24 Λουτράκι, Poseidon Loutraki Resort, Υπαίθριο αμφιθέατρο
28 Μικρόκαστρο Σιάτιστα, Fiesta Voio
31 Μεσολόγγι, Λιμάνι Μεσολογγίου
Αύγουστος
7 Ζάκυνθος, Λόφος Στράνη
9 Αίγιο, θέατρο Γιώργος Παππάς
11 Τήνος, Λουτρά
25 Ρόδος, Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου
28 Φεστιβάλ Λιμνών, Λίμνη Πλαστήρα (πλαζ Καλύβια Πεζούλας)

Δεν υπάρχουν σχόλια: